Haberler

Arkadaşının evine havalandırma boşluğundan girmek isteyen genç, sıkıştığı yerde öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de, zil sesini duymadığı için kapıyı açmayan arkadaşının evine havalandırma boşluğundan girmek isteyen 27 yaşındaki Mehmet Demirezen, bulunduğu yere sıkıştı. Banyoya duş almaya giren ev sahibi ise havalandırma boşluğundan sarkan ayakları görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Demirezen'in öldüğünü belirledi. Ev sahibi ise öğrendikleri karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Yozgat'ta kasaplık yaptığı öğrenilen Mehmet Demirezen, Kurban Bayramı sonrası arkadaşı M.M. ile görüşmek için Kayseri'ye geldi. Arkadaşı M.M'nin yaşadığı Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki 3 katlı binaya gelen Demirezen, zili çaldığında kapıyı açan olmayınca apartmanın çatısına çıktı.

SARKAN AYAKLARI GÖRÜNCE POLİSE HABER VERDİ

3'üncü kattaki eve ulaşmak için havalandırma boşluğuna giren Demirezen, bulunduğu yere sıkıştı. Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen M.M. ise zil sesini duymayarak banyoya duş almak için girdi. Banyonun havalandırma boşluğundan sarkan ayakları gören M.M, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Demirezen'in yaşamını yitirdiği belirlerken M.M ise acı olay karşısında yıkıldı. İtfaiyenin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan Demirezen, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Demirezen Kurban Bayramı Kayseri Yozgat 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Kazim Nalbant:

AVRUPADA vergiler yuzde 40 uzerinde 1. Emekli olamasin burda 68 70 yasinda emeklisin2.Gurbetci diyorsun burnu havada diye ayip emi gel Sen calis da gor kolay mi 2000 al 1000 kira gaz elektrik sigorta kaldi sana 200 euro. 3.Burda sakat insanlar calisiyor yuzde 2 bille olsa.bir ekek bir kadin Calisirsa o ulkede kral gibi yasar turkiyede ayni.5 asker polis sehit gazi karistirmayin vatan gorevini yapmis insanlar.6 gercek ne oldu bitti 1965 babam gurbetçi hic bir zaman bizim milli para degeri yok.

Yanıtla5323
Burak Güner:

Gelin güzel kardeşim memlekete neden o kadar çile çekiyorsunuz. Çifte vatandaşlık hakkınızı iptal ediyoruz deseler böyle konuşanların birçoğu Türkiye pasaportunu yırtar atar. Burda duygusal ajitasyon yapıyor.

470
Ayse Ceylan:

Siz türkiyede yaşayanlar ne zorunuz var gurbetçilerle

Yanıtla2217
akrb01 :

bizim gurbetçilerle bir derdimiz yok,asıl gurbetçilerin bu ülkeyle bir derdi var.

13
Arif Temel:

Iiyide turkiyedeki doktordanda @ vergi kesiliyor. Cunku vergi matrahlardan hicbirsey dusulmuyor. Mesela burdaki bir doktor nadiren yurtdisina tatile gidebilir. Belki 10 senede 1 defa ama almanyadaki asgari ucretli her yil gelir. Almanyada yasayan birinin gaziye milli duygularla yanasmasini beklemiyorsanuz ya. Yada euronun 10 tl olmasini saglayanlari elestirmesini ?

Yanıtla420
Sercan Köse:

Almasaydıniz turistleri gelsinler bizim ülkemizde cirit atsınlar yesinler eylensinler sonra ceremetini biz çekelim tabi parayi kazanan kazandı

Yanıtla115
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title