Haberler

İstanbul'da denizde patlamamış havan mermisi bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Arnavutköy'de sahilde yüzen vatandaşlar denizde patlamamış havan mermisi buldu. Kıyıya çıkartılan havan mermisi jandarma ekipleri tarafından incelendikten sonra olay yerinden kaldırılarak muhafaza altına alındı.

İstanbul Arnavutköy Yeniköy Sahili'nde öğle saatlerinde denizde yüzen vatandaşlar patlamamış bir havan mermisi buldu. Çevredekiler tarafından sahile çıkartılan havan mermisi, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

Jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemeleri esnasında havan mermisinin bulunduğu sahili ve çevresini vatandaşların girişine kapatarak güvenlik önlemi aldı.

İlk incelemeleri olay yerinde tamamlanan havan mermisi daha sonra jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alınarak kaldırıldı. Ekiplerin havan mermisinin bulunduğu alan ve çevresini bir müddet girişe kapatmaya devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy İstanbul Güvenlik Jandarma 3-sayfa Güncel Dünya Olay Olay Güvenlik İstanbul 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Mana ve Mantık:

Uyarılar koymak lazım oralara. Yani tabelada yazılar. Ayrıca hükümet tüm halkı eğitmeli medya ile. "bilmediğin şeyi yapma" türünde kısa bir mesaj.. tüm halka öğretilmeli. Herkes bunu ezberlemeli. "anlamadığın şeye dokunma" veya "yaklaşma". Kısacası " bilmiyorsan yapma" yani sadece 2 kelimeli bir kural.. ezberlenmeli. ( Tüm halk tarafından )

Yanıtla819
Solo Türk:

sana katılıyorum kardeş ama ne yapacaksın babanda bilmediği şeyi yapmış maalesef

93
Doğrucu:

Askerde havan atardık.. 1 ci dünya savaşından kalmış hepsi sanırsam. 10 tane atardık 1 tanesi ateş alırdı oda düştüğü yerde patlamazdı o tenekelerden biridir. 1000 tane silah vardı 3-5 tanesi ateş ederdi. onlarda hedeften başka herşeye ateş ederdi. Türk ordusunun silahları tenekeden ibaret denetlemelerde 3-5 çalışan silah bar gerisi askerin elinde taşıdığı teneke

Yanıtla130
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title