Haberler

Komiser balkonda lamba değiştirmek isterken canından oldu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Arnavutköy'de 11. kattaki evinin balkonunda lamba değiştirmeye çalışırken dengesini kaybeden bir komiser yere düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 11. kattaki evinin balkonunda merdivene çıkarak lamba değiştirmeye çalışırken dengesini kaybederek aşağı düşen komiser hayatını kaybetti.

BALKONUN LAMBASINI DEĞİŞTİRMEK İSTERKEN DENGESİNİ KAYBETTİ

Saat 15.30 sıralarında Arnavutköy Hadımköy Ömerli Mahallesi'ndeki bir sitede Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliğinde görevli komiser Şenol Özcan, iddiaya göre 11. katındaki evinin balkonunda lambayı değiştirmek için merdivene çıktı. Bir anda dengesini kaybeden Şenol Özcan, balkondan aşağı düştü.

Komiser balkonda lamba değiştirmek isterken canından oldu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özcan, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için dairede detaylı incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Site sakini Aykut Aktaş, "Şenol komiserimiz, evinde yalnız bir zamanda balkonundaki lambasını değiştirmek için sandalyesini koyuyor galiba. Aldığımız bilgiye göre bir denge kaybı yaşayarak balkonundan 11. kattan düşüyor. Kendisi benim de çok iyi tanıdığım bir abim. Sitemizdeki elim bir kaza sonucu kendisini kaybettik. Ailesinin sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Durum Arnavutköy İstanbul Güvenlik 3-sayfa Güncel Güvenlik Acil Durum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Turbo Levent:

Bİ İŞ VAR

Yanıtla1410
Yusuf Aricioglu:

Ecel çağırmış

Yanıtla18
Bekir Ceylan:

Şehitlik mertebesine yükselmiş ne mutlu senin gibi güzel polislerimize

Yanıtla52
Mehmet Kılıç:

şehitlik ne alaka lâm degistirirken

016
Ayhan Mustafa:

Bekir bey..keske .Şehitlik anlamini arastirsaydin be kardeş.. Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet olsun..

02
Berkant Tezcan:

Demir korkuluk cam ws yok mu ya da ilk defa mı lamba değiştiriyor ???? aklımda deli sorular

Yanıtla05
sade vatandaş:

küçüklüğümden beri evin elektirk işlerini ben yaptım balkondaki armatürü takmaktan ampülünü değiştirmekten elektirikle uğraşmaktan daha çok korkardım basit sanılan bazı işler ölümcül kazalara neden olabiliyor yüksekten düşme tehlikesi olan yerlerde işi uzmanına yaptırın

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title