Haberler

Paralarını alamayan işçiler, inşaatın malzemelerini aşağı attı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sarıyer'deki lüks bir inşaatın yapımında çalışan işçiler, maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle eylem yaptı. İnşaatın en üst katına çıkan işçiler malzemeleri aşağı attı. İnşaata gelen polis ekipleri, işçileri gözaltına aldı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa semtindemaaşlarını alamadıklarını iddia eden inşaat işçileri çalıştıkları inşaatın en üst katına çıkarak malzemeleri aşağı attı.

ÇALIŞMAYI DURDURUP YETKİLİLERE SESLENDİLER

Cendere caddesi üzerindeki bir inşaatta çalışan işçiler iddiaya göre uzun süredir maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle eylem yaptı. İnşaat çalışmasını durduran işçiler, inşaat yetkililerine seslenerek maaşlarının ödenmesini talep etti.

Paralarını alamayan işçiler, inşaatın malzemelerini aşağı attı

MALZEMELERİ AŞAĞI ATTILAR

İnşaat yetkililerinden bir çözüm bulamayan işçiler daha sonra inşaatın en üst katına çıkarak maaşlarını alana kadar inmeyeceklerini belirtti. Bir süre sonra işçiler en üst kattan bulunan inşaat malzemelerini aşağı attı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri eylem yapan işçileri gözaltına aldı. Öte yandan işçilerin gerçekleştirdiği eylem vatandaşlar ve inşaattaki diğer işçiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Paralarını alamayan işçiler, inşaatın malzemelerini aşağı attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Sarıyer Ekonomi 3-sayfa Güncel İnşaat Polis 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Rıdvan Polat:

İşçinin parasını vermeyen patronları niye içeriye atmıyorsunuz zavallı işçiler emeğinin karşılığını istiyor gayet normal

Yanıtla28544
Mehmet Mutlu:

işçinin teri kurumadan hakkını verin di ya ne rezillik ya

Yanıtla15275
Salih Kandıralı:

O Müslümanlar için değil müminler için geçerlidir.

1060
Murat Genc:

Derhal işçisinin ücretlerini ödemeyen işveren tutuklanmalı. Burada çalışanların hakkını çalarak hırsızlık yapmıştır.

Yanıtla13178
Ahmet AKGÜL:

Hani çok katlı yapı artık olmayacak tı!!? Olacaksa neden kentsel dönüşümlerde verilmiyor millete daha küçük evler düşüyor!! İşçileri tebrik ediyorum, hakkını aramayan dilsiz şeytandır.

Yanıtla14133
Yavuz Deyer:

akşam a kadar köle gibi çalış üç ay sana maaş yok yazık bir ay çalışıyor sun firma on beş gün asgari gösteriliyor devlet bu işe el atmalı

Yanıtla798
MASUMANE3438:

işçinin hakkını vermeyeni göz altına alacaksınız kardeşim adaletmi sizin bu yaptığınız ama garibani göz altına almak daha kolay dimi ve siz bunun adına adalet diyorsunuz....!

Yanıtla371
Ercan Sevinc:

Çalışma bakanı nerde ??? Ülkemizin çalışma bakanı varmi acaba

Yanıtla762
vatandaş osman :

O işçiler kaç defa paramızı alamıyoruz diye devlete bildirmişlerdir. En sonunda kendi adaletlerini uygulamışlardır.

Yanıtla558
Cafer KILIÇ:

İşçinin hakkını vermeyen patronu cezalandirin işçi hakkını istiyor

Yanıtla354
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title