Haberler

Aydın'da Kasten Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde kasten öldürme suçundan aranan A.C. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli makamlara sevk edildi.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 'kasten öldürme' suçundan aranan ve hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Aydın'da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri JASAT ve Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından nitelikli bir suçtan aranan şahsın yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 'kasten öldürme' suçundan aranan ve 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.C. isimli şahıs kıskıvrak yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Güvenlik Politika Jandarma 3-sayfa Koçarlı Suç Güvenlik Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title