Haberler

Aydın'da Yunanistan'a yüzerek geçmeye çalışan 2 düzensiz göçmen yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde yasadışı olarak Yunanistan'ın Sisam Adası'na yüzerek geçme hazırlığında olan 2 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler adli ve idari işlemlerin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde yasadışı olarak Yunanistan'ın Sisam Adası'na yüzerek geçme hazırlığında olan 2 düzensiz göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçaklığı ve İnsan Ticareti Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda yasadışı olarak Yunanistan'ın Sisam Adası'na yüzerek geçmeye hazırlanan iki düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sisam Adası Yunanistan Jandarma Kuşadası Politika 3-sayfa Güncel Göçmen Aydın 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title