Haberler

Kamera her şeyi kaydetti! Bebeğini arabaya bırakıp, kendisine uçan tekme atan kişiyi bıçakla öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da korkutan anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Restoranda çıkan kavganın ardından bebeğini arabaya bırakan şahıs, üzerine doğru uçan tekmeyle gelen adamı cebinden çıkardığı bıçakla defalarca yaraladı. Hastaneye kaldırılan adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aydın'da izleyenlerin yüreğini ağzına getiren bir kavga yaşandı. Restoranda tartışan iki kişi, daha sonra restoranın ön tarafında kavga etmeye başladı. Kavga eden şahıslardan birinin bebeğini arabaya bırakıp eline aldığı bıçakla Rasim Yıldız isimli kişiyi yaralaması saniye saniye kameraya yansıdı. Yıldız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAVGA SOKAĞA TAŞINDI

Akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Hande Sokak üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birbirleri ile tanışık oldukları öğrenilen bir grup aileleri ile birlikte akşam saatlerinde restorana gelip aynı masada yemek yemeye başladı. İddiaya göre, alkol de alan grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Bir anda restoranda başlayan kavga sokağa taştı. Olayda D.A. isimli şahıs tarafından bıçaklanan Rasim Yıldız ile H.Ç. isimli şahıslar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve kalbinden yaralandığı öğrenilen Rasim Yıldız, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.Ç. isimli diğer yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SANİYE SANİYE KAMERALARDA

Kuşadası'ndaki kavgada işlenen cinayet güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Görüntülerde D.A.'nın önce kucağındaki bebeği arabaya bıraktığı, sonrasında arabadan aldığı bıçakla, kendisine uçan tekme ile saldıran Rasim Yıldız'ı ve H.Ç.'yi bıçakladığı görüldü.

İzleyenlerin yüreği ağzına geldi! Bebeğini arabaya bırakıp, kendisine uçan tekme atan kişiyi bıçakla öldürdü

İzleyenlerin yüreği ağzına geldi! Bebeğini arabaya bırakıp, kendisine uçan tekme atan kişiyi bıçakla öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rasim Yıldız Kuşadası Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Ramazan Ergüç:

Ulan bunlarda kişilik olsa çoluk çocuklarıyla içkili mekana girmezler eee girerlerse de hiçç tınlamayın unutmayalım alkol alan öbür dünya ya imansız gidiyor

Yanıtla86121
Mustafa Ferik:

HAŞA ALLAHMISIN SEN. ALLAH ADINA KONUŞMA ALLAHIN KELAMI KURANDA İÇKİ İÇENİN İMANSIZ GİTTİĞİNİ GÖSTEREN AYET SÖYLE İÇKİ İÇTİKDEN SONRA KENDİNİ BİLENE KADAR NAMAZA DURMA DİYE BİR AYET VAR AMA İMAMSIZ GİDERSİN DİYE AYET YOK BIRAKIN MİLLETİ ÖTEKİLEŞTİRMEYİ ÖLENE ALLAH RAHMET EYLESİN İNŞALLAH.

35
Milliyetçi:

şu işe bak insan gibi yaşamayı öğrenemediniz neyi paylaşamadınız da bunu yaşadınız

Yanıtla4117
Platon :

Gereksiz insan butunlugu

Yanıtla046
Samsunlu :

İşte cehalet böyle bir şey

Yanıtla02
ekrem celebi :

alkolun oldugu her alanda musubet eksik olmaz..bugun basına gelmedıyse yarın muhakkak gelır.

Yanıtla11
Regaip CAN:

karısını şimdi kim koruycak

Yanıtla10
Qwe Qwe:

Beyin dağıtılırken bunlar neredeydi acaba. Barbarlar. Seytan bile kendinden utanıyor artık dünyanın bu haline.

Yanıtla01
tövbekar 34:

a b bizi kiskaniyor diyenler nerede

Yanıtla00
Ibrahim Duman:

Ölen kardeşimiz alkollü değildi kanında da çıkmadı bilin ona göre yorum yapın

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title