Haberler

Ayrılmak İstediği Eşi Tarafından Vurulan Genç Kadın, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ayrılmak istediği eşi tarafından tabanca ile başından vurulan genç kadın, 20 gün süren tedavisine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi'nde ayrılma kararı aldığı eşi Sinan Korkmaz tarafından, sığındığı babaevinde tabanca ile başından vurularak ağır yaralanan Hümeyra Korkmaz (20), 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

2 YILLIK EVLİYDİ, 7 AYLIK BEBEĞİ VARDI

2 yıllık evli olduğu eşinden anlaşamadığı için ayrılma kararı alan Hümeyra Korkmaz, 7 aylık bebeğini de alarak babaevinde kalmaya başlamıştı.

BARIŞMA İSTEĞİ BAHANESİYLE GİTTİ, BAŞINDAN VURDU

Ayrılmak isteyen eşiyle barışmak istediği bahanesiyle babaevine giden Sinan Korkmaz ise olumsuz cevap aldığı eşi Hümeyra Korkmaz'ı yanında getirdiği silahla vurarak ağır yaralamıştı.

20 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz, 20 gün süren tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sinan Korkmaz 3-sayfa Hümeyra 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (103)

cosmos:

sebebini yazmamış kesin aldatmıştır

Yanıtla532
AKP GİTMELİ ARTIK:

KADINLARIN KORUNMASI İÇİN LAİKLİK ŞART

Yanıtla3517
KRALX:

NE OLURSA OLSUN İHANET ETMİCEKSİN O ZAMAN. EVLENİRKEN BİR AKİT GERÇEKLEŞİYOR VE İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYE SÖZ VERİLİYOR. AMA ŞİMDİKİ KADINLAR ZORA HİÇ GELMİYOR. Bİ İŞ YAPTIKLARI DA YOK. HER İŞİ MAKİNELER YAPAR ONLAR DA EN UFAK ZORLUKTA KOCASINDAN BOŞANMA YOLUNU SEÇER. YANİ BİR NEVİ CANINDAN DA VAZGEÇER.

Yanıtla384
aysun:

Siz ne halt ediyorsunuz? Boşanan neredeyse tüm kadınlar, çocuklarına maddi manevi kendileri bakıyor, Babaların bir halt ettiği yok gerçi çocuklar büyüyünce babalarının ifadelerini alıyorlar, , Evliyken sokaktaki kadınların peşinden koşmaktan kocalık vazifelerinizi bile yapmayıp eşlerinizi kardeş yerine koyuyorsunuz size her şey mustahak. . .

114
zzzzzzzz:

Tabi sizin yaptığınız her zulmü, ahlaksızlığı, zorbalığı, kabalığı çekmiyorlar diye sıkıntı yaşıyorsunuz değil mi sonra da gidip vuruyorsunuz. . O zaman kendinize bir kadın değil yani bir insan değil, haysiyet duygusu olmayan, kişiliği olmayan, hakları olmayan düşünme becerisinden yoksun, bir yaratık bulacaksınız. . o zaman sıkıntı yaşamazsınız, Alışmışsınız hastalıklı anlayışlarla kadınların sizlere köle olmasına. .

113
aysun:

Haaaaa anladııım senin kuyruk acın var eşin seni boşadı değil mi??

26
zzzzzzzzz:

Hasta mısın nesin Allah senin başına versin ne kadar tahammülsüz hasta olduğun yazından belli ha bir de ne kadar haklı olduğun oylanmandan belli şimdilik 27 kişi güzide! fikirlerini beğenmemiş. . . .

16
KRALX:

ALLAH SİZİN GİBİ BEYİNSİZLERE DE AYNISINI VERSİN. AYSUN, ZZZZZZZ VE BİR ADAM NİCKLİLER. İŞİNİZE GELMEYENİ HEMEN KINAYIN. BEN GERÇEKLERİ YAZDIM. ACI GERÇEKLERİ. AYNEN İSOT GİBİ ADAMI YAKAN GERÇEKLERİ.

32
KRALX:

ZZZZZZZ MSIIN NESİN SEN DE ZIRVALAMIŞSIN YANİ. EVLENMEYİN O ZAMAN ERKEKLERLE. KENDİ KENDİNİZE YETİYOSUNUZ MADEM

32
Adınızı Yazın Hakan:

Bende aynı durumdan geçiyorum şuan gerçekten bazen öldürmekten başka şans kalmıyor gibi düşünmüyorum değilAma ailecek öldürmek ancak rahatlatır ana baba kardeş graw graw graw :)))

Yanıtla362
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title