Haberler

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da 2022 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in öldürülmesine dair davada dördüncü celse başladı. Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, "Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in, tetikçi Eray Özyağcı tarafından öldürülmesine ilişkin açılan davanın dördüncü celsesi bugün görülüyor. 22 sanıklı davada bugün Ayşe Ateş, hakim karşısında MHP'li yöneticilerin isimlerini verdi. Böylelikle 4 isim mahkeme tutanaklarına da geçmiş oldu.

ATEŞ AİLESİNİN TÜM ÜYELERİ MAHKEME SALONUNDA YER ALDI

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, sanıklar, taraf avukatları, müşteki Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, kardeşleri ve yakınları katıldı.

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmışSemih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter

"KAPI KAPI GEZİP KİRALIK KATİL ARIYORLARMIŞ"

Anne Saniye Ateş'in ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ifade vermeye başladı. MHP'li yöneticilerin isimlerini veren Ayşe Ateş "Şu an bunları ilk defa anlatacağım çünkü beni de öldürürler diye korktum. Bugün bunları burada söylemezsem bir daha söyleyemem çünkü bana ne olur bilmem. Ölürsem bunlar mezara gitmesin benle. Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış" dedi.

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmışOlcay Kılavuz

MHP'Lİ 4 İSİM MAHKEME TUTANAKLARINA GEÇTİ

Ayşe Ateş'in verdiği bu ifade sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olan İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın adı mahkeme tutanaklarına geçmiş oldu.

Kaynak: ANKA / 3.Sayfa

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Yiğit Yıldırım İzzet Ulvi Yönter Olcay Kılavuz Semih Yalçın Sinan Ateş Ayşe Ateş Ayşe Ateş 3-sayfa Mahkeme Ankara Yaşam Hukuk MHP Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (61)

Mehmet Avcı Özaydın:

Ülkü ocakları kapatılsın

Yanıtla2921K
dikduran adam:

CHP KAPANSA DAHA İYİ ÜLKE İÇİN

821400
sdsfs dfsa:

Chpnin ülkeye kamu bünalarında alkol tüketimini illegal hale getirmekten ve heykelden başka ne faydası var lütfen söyleyin...

474266
Yağız Yıldırım:

Siyasi partilerin hepsi kapatılsın, çocuklar daha iyi yönetir be kardeşim.

30483
kozanli sükrü:

hadi ordan

13496
Kenan Bey:

annenizde kapansın o zaman.

11326
Mengele:

Almanya Austurya da ülkü ocaklari yasak

3595
VEFA:

Bu ülkenin gençlerinden isteyene Türklük, Türk tarihi,Türk ülküsü okullarda öğretilir. Ülkü Ocaklarının ZARARLI, RADİKAL cemaatlerden bir farkı kalmamıştır. Bu nedenle ÜLKÜ OCAKLARI KAPATILMALIDIR.

433
VEFA:

Bu işte kimin parmağı, kimin eli varsa kulağın tutulup hakim önüne hesap vermeye çıkatılmalıdır. Mevkiisi, makamı her ne olursa olsun. Bunu sağlamak onurlu insanların namus borcudur!...

Yanıtla9797
Savas Ozturk:

Bu ülkede adalet olmadığı için isteyen istediği gibi at koşturur

15219
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title