Haberler

Ayvalık'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde narkotik ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 5 bin 543 adet uyuşturucu hap ve 34 bin 650 TL ele geçirildi.

Ayvalık'ta zehir tacirlerine darbe

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Narkotik polis ekiplerinin Ayvalık ilçe merkezinde 'torbacı' olarak da isimlendirilen uyuşturucu satıcıları ve bu kişilere uyuşturucu madde temin eden şahıslara yönelik yapılan yeni bir operasyon daha başarıyla sonuçlandı.

Ekiplerin son olarak gerçekleştirdikleri planlı operasyonda yakalanan 4 kişi gözaltına alınırken; 5 bin 543 adet uyuşturucu hap ve 2.30 gram metamfetamin ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 34 bin 650 TL ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayvalık'ta uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlara yönelik operasyonların artarak süreceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Operasyon Balıkesir Politika Güvenlik Narkotik 3-sayfa Ayvalık Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title