Haberler

Bağcılar'da akılalmaz olay! Tartışma yaşadığı cami imamını okla vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Bağcılar'da yaşanan olayda bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

YAKA PAÇA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Edinilen bilgilere göre olay, Bağcılar Necattin Camii'nde yaşandı. Camide imamla tartışan bir kişi, kısa süre sonra elinde okla geri geldi. Cami imamını okla vuran şahıs, çevredekiler tarafından yaka paça etkisiz hale getirildi. Omzundan okla yaralanan imama müdahale etmeye çalışan vatandaşlar, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

Bağcılar'da akılalmaz olay! Tartışma yaşadığı cami imamını okla vurdu

ZANLI ESNAF TARAFINDAN DEPOYA KAPATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İmamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zanlı ise olay yerindeki esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı gözaltına aldı. Zanlı, emniyet müdürlüğüne götürülürken, suçta kullanılan ok da muhafaza altına alındı.

"YOĞUN BAKIMDA, OKU DA ÇIKARMIŞLAR"

Görgü tanıklarından Fedai Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüpheli ile imam arasında bağrışma duyduklarını belirterek, imamın karşıya doğru geçerken okla vurularak yaralandığını söyledi. Yaralıyı hastanenin aciline getirdiklerini anlatan Karan, "Okla vurmuş öyle diyorlar, ok zaten sallanıyor. Ameliyata almışlar. Yoğun bakıma almışlar, oku da çıkarmışlar." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar 3-sayfa Güncel Polis Cami 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Yusuf Aricioglu:

Bunuda da uyutun......

Yanıtla18332
Ismail Celik:

kesinlikle

11158
mustafa savas:

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır

Yanıtla3160
Ali Tokgönül:

Ok eğitimini nereden aldı acaba ?

Yanıtla13108
Anty-Partizan:

Bir Dusunelim Bakalim...Aklima Birseyler Geliyorr

1654
Yusuf Aricioglu:

Düşündürücü

752
Engin Çalık:

bütün şehirlerde okçuluk branşı var elindeki yay makaralı yay diye tabir edilen compand yay iki tür yarışma yayı var biri klasik biride makaralı yay

2112
NediyonDegisik:

Yaaa Hakk ... hahahhah

Yanıtla5055
Sihirbazın Çırağı:

aynen aga, Yeaa Hâkk - zuhahaha

21
Erdal_19:

ok az olmuş direk mızrak ataydın

Yanıtla3044
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title