Haberler

Sokak ortasında komşusunu öldüren şahıs, evinde eşini de öldürdükten sonra intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Bağcılar'da sokak ortasında komşusunu öldüren şahıs, eve gelerek önce eşini öldürdü ardından da intihar etti. Eşi ve komşusunu öldüren şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan öfkeli kocanın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken sokakta vurduğu komşusu ve eşi ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Dün akşam saat 23.30 sıralarında Bağcılar İnönü Mahallesi 364. Sokakta iddiaya göre nalburda çalıştığı öğrenilen Ramazan Onat sokak ortasında tartıştığı komşusu Ahmet Kadir Çakır'ı silahla vurarak öldürdü.

Bağcılar'da dehşet: Sokak ortasında komşusunu öldüren şahıs, evinde eşini de öldürdükten sonra intihar etti

KARISINI DA ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Ramazan Onat, komşusu Ahmet Kadir Çakır'a ateş ettikten sonra otomobiline binerek 500 metre uzaklıktaki evine geldi, kapıyı açan eşi Gülşen Onat'ı, silahla ateş ederek öldürdü. Eşini ve komşusunu öldüren öfkeli koca salona geçerek intihar etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem alırken olay yeri inceleme şube müdürlüğü ekipleri de nöbetçi Cumhuriyet savcısı eşliğinde olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrasında cenazeler morga kaldırıldı.

ÇOCUĞU KOMŞULAR EVDEN ÇIKARDI

Ramazan-Gülşen Onat çiftinin bir çocukları olduğu, çocuğun olay sırasında evde uyuduğu öğrenildi. Silah sesleri üzerine adrese giren komşuları, çocuğu muhafaza ederek dışarı çıkardı. Eşi ve komşusunu öldürerek intihar eden Ramazan Onat'ın nalburda çalıştığı, eşi Gülşen Onat'ın da resim öğretmeni olduğu öğrenilirken komşusu Ahmet Kadir Çakır'ın da Metris Cezaevi'ndeinfaz koruma memuru olduğu öğrenildi.

Öte yandan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Onat'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Emniyetin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bağcılar'da dehşet: Sokak ortasında komşusunu öldüren şahıs, evinde eşini de öldürdükten sonra intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

metin kılıç:

Olayı anlatmak için dedektif olmaya gerek yok

Yanıtla11121
ümit meydan:

Aynen ole görünen koy kilavuz istemez

216
ilker Gül:

hayatın bu aile trajedilerinin bedelini ödeyen acısını çeken hep yavrular oluyor.yazık be onlara yazık biz neden bu hale geldik toplum olarak ne zaman bu hale geldik neden bu olaylar artmaya başladı ne yapmamız gerek bi toplumca düşünelim idrak edelm vakit çok geç olmadan

Yanıtla5115
Başka Murat:

Adem den beri bitmedi ve kıyamete kadar da bitmeyecek. İnsanları eğitmek çok zor. İnsan çok inatçı, enaniyetli ve kibirli. En güzeli toplumdan uzaklaşarak kendini kurtarmak. Ben çareyi orada buldum. Şuan ki tek hedefim gerekli imkanı elde edip toplumun dışına çıkmak.

238
serkan:

Olan o yavruya olmuş Allah yardımcısı olsun bir anlık öfkeyle hayatı zindana dönmüş.

Yanıtla2107
metin:

ana öldü baba öldü çocuk ortada kaldı. hiç bir şey için değmez kardeşim çocuğunu bu duruma düşürmek.

Yanıtla583
Hamit Gündoğdu:

Belli ki bu bir namus cinayeti gibi. Yazık çok yazık hemde ama yozlaşmaya çare de arayan yok. Kanunlar acil bir şekilde adaleti sağlayacak durumda olup tozlu raflardan indirilip hayata geçirilmeli. Keşke boşanmayı aklına getirebilseydi.

Yanıtla177
Amokachi:

Namus mu? Hepsi hikaye. Öldükten sonra yaşam da yok. Hepsi hikaye. Okuyun, görün...

00
sem sem:

bu yavrunun acısını düşünemiyorum bile bir gece uyuyorsun sabah ne anne var ne baba ve asla göremeyeceksin bir daha nasıl bir babalıktır bu bırak ne halleri varsa görsünler hiçmi düşünmedin yavrunu yazık ya vallahi dram ama o çocugun dramı

Yanıtla262
Doğrucu Davut Davut:

Komşu ile tartışmış anladık da karısını ve kendini niye vuruyor dengesiz.

Yanıtla1521
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title