Haberler

Bahçelievler'deki Doktor Cinayetinin Öncesi ve Sonrası Kamerada

Abone Ol

Bahçelievler'deki doktor cinayetinin öncesi ve sonrası kameradaİSTANBUL - Bahçelievler'de geçtiğimiz günlerde bir hastası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden doktor Fikret Hacıosman'ın, hastasıyla son görüntüleri ortaya çıktı.

Bahçelievler'deki doktor cinayetinin öncesi ve sonrası kamerada

İSTANBUL - Bahçelievler'de geçtiğimiz günlerde bir hastası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden doktor Fikret Hacıosman'ın, hastasıyla son görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, doktor Fikret Hacıosman bir hastası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanmıştı. Aynı hastanede tedavi altına alınan doktor Fikret Hacıosman yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından doktor Fikret Hacıosman ve hastasının son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın doktor Fikret Hacıosman'ı bekleyip odaya girmesiyle birlikte içeriye girdiği ve ateşe ederek kaçtığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fikret Hacıosman Bahçelievler 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title