Haberler

Yüreklerin ağıza geldiği an! Tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Bakırköy'de alt geçide çarpan tırın İETT otobüsünün üzerine devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Facianın eşiğinden dönülen kaza anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bakırköy'de alt geçide çarpan tır, Halkalı Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda tırın altında kalmaktan kurtuldu. Kazada otobüste bulunan 8 yolcu hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. Ekiplerin olaya müdahalesi sürüyor.

Olay yerinden kareler;

Yüreklerin ağıza geldiği an! Tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi

Yüreklerin ağıza geldiği an! Tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi

Yüreklerin ağıza geldiği an! Tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Eminönü Halkalı İtfaiye 3-sayfa trafik Güncel Yaşam Polis Kaza İETT İstanbul Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Sedat Timaş:

tır otobüsün üstüne düştü. kazalarımız bile normal değil

Yanıtla127
sade vatandaş:

suçu her türlü düzensizliği ahlaksızlığı sapıklığı Cumhuriyete laikliğe bulanlar o altı yaşındaki kız çocuğuyla evlenen evlendiren laikler değildi

Yanıtla109
EMRE ŞENTÜRK:

şu alt geçite bir türlü çözüm bulamadılar oysaki girişinde bir sürü levha var düşük köprü max yükseklik olarak tırlar ve yüksek araçlar için üstten yol var dikkatsiz araç kullanımının sonu oluyor ve malesef insanlar bazen suçsuz yere canıyla ödüyor geçenlerde aracın üzerine devrildi en son

Yanıtla116
Anty-Partizan:

Farm Of TC

Yanıtla314
Trabzon61:

Bu ust gecitte carpan cok tir oluyor gecenlerde Togg yuklu tir carpmisti. Allah korusun gecmis olsun.

Yanıtla114
HALİS ER:

İBB yüzünden oldu, eski asfaltı kazımadan üzerine asfalt yapıyor ve geçidin yüksekliğini düşürüyor, normalde çarpmaması gerekir.

Yanıtla81
Musa Gerçekçi:

Iyiki Otobüs Tır ın uzerine devrilmemiş, hasar daha buyuk olurdu..

Yanıtla71
MASARİ:

Hep aynı yer

Yanıtla05
Burak Palabıyık:

bu köprünün altından tır geçmesi artık yasak, tırcı muhtemelen tabelayı fark etmedi. Sağdan çıkış yapıp ilerden tekrar sahil yoluna bağlanması gerekiyordu. Sürekli tırların kaza yaptığı bir köprü bu.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title