Haberler

Otomobil ile İş Makinesi Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'de otomobil ile iş makinesinin kafa kafaya çarpıştığı kazada aynı aileden biri çocuk, üç kişi hayatını kaybetti.

Balıkesir'de otomobil ile iş makinesinin çarpıştığı trafik kazasında aynı aileden biri çocuk, üç kişi hayatını kaybetti.

OTOMOBİL İLE BELEDİYE ARACI KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Savaştepe ilçesi Soğucak Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Balıkesir'den Savaştepe ilçesine seyir halinde olan Recep Koç (37) yönetimindeki 10 L 5879 plakalı otomobil, Soğucak Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait Serhat Sarı (31) idaresindeki iş makinesiyle çarpıştı.

Otomobil ile İş Makinesi Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAKİ AİLE HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan araç şoförü Recep Koç, eşi Zehra Koç (36) ve 1 yaşındaki kızları Nurten Sena Koç hayatını kaybetti. Kaza sonrası Balıkesir-Savaştepe yolu bir süre ulaşıma kapandı.

İŞ MAKİNESİ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma Olay Yeri ve Savaştepe Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Recep Koç, eşi Zehra Koç ve 1 yaşındaki kızları Nurten Sena Koç'un cenazeleri Savaştepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından iş makinesi sürücüsü Serhat Sarı gözaltına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Savaştepe Recep Koç Balıkesir Soğucak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

MERT:

Abi yavaş yavaş yavaş herzamn diyorum cok acil bir işin yoksa yavaş git hem araç az yakar cebinden kazanırsın hem kaza esnasında ölüm gercekleşmez ne acalen var 80 le gitiğin yere 150 ile gitsen en baba 5 dakika farkeder bukadarmı değerli senin icin zman

Yanıtla08
Fako:

Yav dikkatli surun su arabaları acele etmeyin 2 dakika gec kalmamak için

Yanıtla05
........:

Aracın güvenlik kafesinde hasar yok. Ön cam bile patlamamış. Demekki emniyet kemeri hayat kurtarıyormuş.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title