Haberler

Serinlemek için girdiği baraj gölü sonu oldu! 18 yaşındaki genç, kardeşini kurtarmak isterken can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te baraj gölüne giren kardeşlerden Ömer Faruk Tarhan, boğulma tehlikesi geçiren kardeşi Fatih Mehmet Tarhan'ı kurtarmak isterken hayatını kaybetti. Ömer Faruk Tarhan'ın cansız bedenine 5 saatlik arama çalışmasının ardından ulaşıldı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde baraj gölünde boğulan 18 yaşındaki Ömer Faruk Tarhan'ın, 16 yaşındaki kardeşi Fatih Mehmet Tarhan'ı kurtarmak isterken yaşamını yitirdiği öğrenildi.

SERİNLEMEK İÇİN BARAJ GÖLÜNE GİRDİLER

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Faruk Tarhan ile kardeşi Fatih Mehmet Tarhan, serinlemek için baraj gölüne girdi. Bir süre sonra iki kardeşin suda çırpındığını gören çevredekiler, yardıma koştu.

KARDEŞ SUDAN ÇIKARILDI AĞABEYE ULAŞILAMADI

Fatih Mehmet Tarhan'ı sudan çıkaran çevredekiler, Ömer Faruk Tarhan'a ise ulaşamadı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve Jandarma Kurtarma (JAK) ekipleri yönlendirildi.

Serinlemek için girdiği baraj gölü sonu oldu! 18 yaşındaki genç, kardeşini kurtarmak isterken can verdi

CANSIZ BEDENİ 5 SAATİN SONUNDA BULUNDU

Ekiplerin su altındaki 5 saatlik arama çalışmasıyla Ömer Faruk Tarhan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Fatih Mehmet Tarhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ömer Faruk'un cenazesi ise Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

SUDA ÇIRPINAN KARDEŞİNİN YARDIMINA KOŞUNCA CAN VERDİ

Olaya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ömer Faruk Tarhan'ın yüzdükten sonra kıyıya çıktığı, kardeşinin boğulma tehlikesi geçirdiğini görünce yardıma koştuğu, ancak kendisinin de suda çırpınmaya başladığı ardından da kaybolduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Tarhan Gaziantep Gaziantep Nurdağı Nurdağı 3-sayfa Güncel Yaşam Fatih Sudan 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

YalancıSavar:

Arkadaşlar Baraj göllerine girmek tehlikelidir. NEDEN : Çünkü sulama veya elektirk üretimiiçin dipten su alınır dipten tahliye olan bu suyun yerine yukarındaki su dibe doğru gider. yani Barajlarda su dibe doğru çekilir. seni de dibe çeker kurtulamazsın. Baraj'da boyunu aşmayan yerde ancka kalmalsıın

Yanıtla284
Marko Apostolidis:

anlı müge bu dediğini her zaman yayınlarında söyler ama itaat eden yok

011
Marko Apostolidis:

şehit diye buna derler.... traktör altında kalmış maden ocağı çökmüş yok trafiği denetlerken ölene öldü denilir şehit denilmez...

Yanıtla186
Marko Apostolidis:

trafik denetlerken ölen iş kazasından gider... yok şehirdir diyene... o zaman işe giden aile babasıda şehittir, vatana evlat yetiştireyim derken hayatından oldu... öte yandan örümceği kutsal hayvan ilan eden cemiyetin her önüne gelene şehit mertebesi vermesi beni şaşırtmıyor.... örümcek peygamberin hayatını kurtarmış ya...

201
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title