Haberler

Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! Üç şehrimizde eğitime ara

Güncelleme:
Abone Ol

Soğuk hava dalgası yurdun genelinde etkili olmaya başladı. Meteoroloji'nin turuncu kodla uyardığı Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

BARTIN'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA

Meteorolojinin sarı kodla yağış uyarısında bulunduğu 21 il arasında yer alan Bartın'da okulların 1 gün tatil olduğu duyuruldu. Kentte uyarı üstüne uyarı yapılarak, sel, su baskını ve taşkınlar konusunda vatandaşların dikkatli olması isteniyor.

Bartın Valiliği tarafından okulların tatil edildiğini belirtilen açıklamada "Meteorolojik verilere göre ilimiz genelindeki olumsuz hava şartları göz önüne alınarak 01.10.2024 Salı günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim-öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 01.10.2024 tarihinde 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılacaktır" denildi.

Bartın'da Sağanak Yağış Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

ZONGULDAK'TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Ayrıca belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Bartın'da Sağanak Yağış Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

KASTAMONU

Kastamonu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında, 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de belirtilen tarihte idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! İki şehrimizde eğitime ara

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Zonguldak Kastamonu 3-sayfa Bartın Bartın Eğitim Yaşam Tatil Hava Durumu Yerel Haberler 3.Sayfa Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ArAgOrN:

yağmur yağdı diye olaganüstü hal ilan etmediğiniz kaldı hani video hani kar valilerin canı sıkılmış haberlere çıkmak istemişler.

Yanıtla1971
Kemal Gocer:

Boş boş konuşma gel Zonguldak ve ilçelerine durumu gör. Ağzı olan konuşuyor.

11
Vatansever:

Arkadaş sen iyi misin normal Yağmur değil yani her tarafı Sular Seller götürüyor ben zonguldaklıyım O çocukların başına bir iş gelse sorumluluğu kimde olacak onun Bu sefer de diyeceksiniz ki Nerede devlet nerede millet

11
uCube :

Arkadaş altıüstü dolu yağdı diye mi okulları tatil ettiniz? Yuh yani harbi yuh. Kışa girişin habercisi olan dolu, sonbahara girdik diyor. Bizler kar yağdığında bile okula gittik yahu napıyorsunuz. Bırakında çocuklar okusun, biraz zorluk nedir öğrensin. İnsanları el bebek, gül bebek yaptınız. ;))

Yanıtla671
Özgür Çocuk:

Öğretmenler yine yatış

Yanıtla1323
Abdullah :

Noldu zorunamı gitti özgür çocuk. :) :) aynen yatıyorum maaşımı da çatır çatır alıyorum. Ohhh. Sen de çalış amale gibi ben yatarken.

11
Kara_kalem:

10 YILDIR ORTA ASYA BÖLGESİNDE YAŞIYORUM -25 DERECE BİLE BİR GÜN TATİL OLMADI TÜRKİYE TATİLLER ÜLKESİ OLDUK YILIN YARISI BAYRAM OHAL RİSKLİ GÖRÜLEN GĞN ŞİMDİ BU 3 ŞEHİR DE OKULLARI TATİL EDECEK NE GİBİ ÖZEL DURUM VAR

Yanıtla331
Emre Kodak:

hiç bir şey yok sıradan bir gün Tosya da . boşuna gitmedik

Yanıtla21
Yasemin Mermerci:

Kara kış ne ya.. Kış beyaz olur kar beyaz.. Zemheri..

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title