Haberler

Başıboş sokak köpeği dehşeti anbean kamerada! Bağrışları sokağı inletti

Güncelleme:
Abone Ol

Bir başıboş sokak köpeği dehşeti daha! Olayın adresi bu kez Ordu oldu. 55 yaşındaki Nuh Ç. sokakta yürüdüğü esnada başıboş köpeklerinin saldırısına uğradı. O anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ordu'da 55 yaşındaki Nuh Ç.'nin başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Görüntülerde adamın köpeklerle yaşadığı dehşet anları tüyler ürpertti.

ADAM BAĞIRARAK ÇEVREDEKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Korgan ilçesi Merkez Mahalle Dip Sokak'ta meydana geldi. Nuh Ç. isimli bir kişi yolda yürüdüğü sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Sokak üzerinde bulunan 4 köpekten 3'ü Nuh Ç.'nin üzerine yürümeye başladı. Köpeklerden ikisi saldırıp ısırdı. Köpeklerle bir süre mücadele eden Nuh Ç., bağırarak çevredekilerden de yardım istedi. Sokak köpeklerinin kol ve bacak kısmından yakaladığı Nuh Ç. yere düştü. Mahalle sakinlerinin yüksek sesle bağırması üzerine ürken köpekler kaçtı.

Başıboş sokak köpeği dehşeti anbean kamerada! Bağrışları sokağı inletti

HASTANEYE GİTTİ SAĞLIK DURUMU İYİ

Köpeklerin saldırısından sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği belirtilen Nuh Ç.'nin ayakta tedavisinden sonra taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Başıboş sokak köpeği dehşeti anbean kamerada! Bağrışları sokağı inletti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Hayvan Hakları Sokak Köpeği Güvenlik 3-sayfa Yaşam Ordu Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

GÜVEN01:

Kanun çıktı yada çıktı hala sokaklar köpek ten ve köpek dışkısından geçilmiyor...Belediyeyi mahkemeye verin...

Yanıtla437
Banu Ermiş:

ulan tecavuzculere katillere böyle yorum yapmiuosunuz valla yazık.size.be yemin ederim yazık Allah bu dünyada sormaz ama.olunce napcaksiniz bakalım

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title