Haberler

Batman'da Abartı Egzoz Cezaları: 22 Bin TL

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da yüksek sesli egzoz kullanan bir araca ve iki motosiklet sürücüsüne toplamda 22 bin 329 TL para cezası kesildi. Emniyet Müdürlüğü, abartı egzoz kullananlara karşı sıkı denetim yapacaklarını açıkladı.

Batman'da yüksek sesli egzozu kullanarak çevreye rahatsızlık veren bir araca ve 2 motosiklet sürücüsüne toplamda 22 bin 329 TL para cezası kesildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, abartı egzoz kullananlara fırsat verilmeyeceği belirtildi. Açıklamada, "Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince şehrin çeşitli noktalarında yapılan uygulamalarda; mevzuata uygun olmayan teknik değişiklikle 'abartı egzoz' olarak tabir edilen yüksek sesli egzozu kullanarak rahatsızlık verdikleri tespit edilen bir araç ve 2 motosiklet sürücüsüne toplamda 22 bin 329 TL cezai işlem uygulandı" denildi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler Motosiklet Politika Güvenlik 3-sayfa trafik batman Çevre Çevre Güvenlik Yerel Haberler Trafik 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title