Haberler

Batman'da şehrin göbeğinde apartman yandı! Alevlere müdahale eden itfaiyenin suyu bitti

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da bir apartmanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Alevler kısa sürede 4 daireye sıçrarken, olay yerine gelen itfaiyenin suyu bitti. Emniyet'e ait TOMA ve TPAO'nun petrol söndürücü araçları da desteğe geldi. Yangın sırasında evde bulunan 1 kişi yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Uzun süren çabaların ardından alevler kontrol altına alındı.

Batman'da bir apartmanın en üst katında çıkan diğer dairelere de sıçrarken, alevlere müdahale eden itfaiyenin suyu bitti.

APARTMANDA YANGIN ÇIKTI

Batman'ın merkez Fatih Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın teras katında yangın çıktı. 4 bloktan oluşan sitenin A bloğunda başlayan yangın, C bloğa sıçradı. 4 daireyi saran alevler, kısa sürede büyüdü.

İTFAİYENİN SUYU BİTTİ

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıkları olaya müdahale eden itfaiyenin suyunun bittiğini bunun üzerine yangın yeniden alevlendiğini söyledi.İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA ve TPAO'ya ait petrol söndürücü araçlar da desteğe geldi. Yangın, 3 saat süren uğraşların ardından kontrol altına alınabildi.

1 KİŞİ YARALANDI

Yangın sırasında evde bulunan A.E. isimli şahıs, yoğun dumandan etkilenerek fenalaştı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şahıs, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Batman İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba da mahalleye geldi. Müdür Kaba, yetkililerden bildi aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa İtfaiye Batman Güncel Yaşam TPAO 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Deniz:

Liyakatsiz insanlara belediye teslim edilirse

Yanıtla1628
Hasan Has:

Nasıl bir haber itfaiyenin suyu bitti,

Yanıtla333
Marko Apostolidis:

suyu tank ile beraberinde getiriyor...

13
Martin Sikertel:

Allah yardımcıları olsun; umarım en kısa sürede kontrol altına alınır. Ve umarım yine kaçak elektrikten tesisata fazla yüklenmek değildir sebebi.

Yanıtla525
metin baz:

O yangına su mu dayanır körmüsünüz çatı katı tamamen alevler içinde kaldı elbette su kalmaz ne biçim bir başlık bu?

Yanıtla68
Abdulbaki null:

DEMlikte kullanmışlar suyu

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title