Haberler

Batman'da Uyuşturucu Operasyonu: Bir Tutuklama

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da düzenlenen narkotik operasyonunda, evde yapılan aramada farklı türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir kişi tutuklandı.

Batman'da uyuşturucu operasyonunda farklı türlerde uyuşturucu yakalandı

BATMAN - Batman'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandı. Operasyonda göz altına alınan bir kişi tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandığı belirtildi. Açıklamada, düzenlenen operasyonda 3 bin 450 adet sentetik ecza, 119 gram toz esrar, 17 gram skunk maddesi ve bir adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirdiği belirtildi. Operasyonda göz altına alınan bir kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Uyuşturucu Operasyon Güvenlik Narkotik 3-sayfa Sağlık Batman Hukuk Güvenlik Uyuşturucu Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title