Haberler

Batman'da yapılan operasyonda uyuşturucu ele geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli göz altına alındı.

Batman'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandı. Operasyonda bir şüpheli göz altına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandığı belirtildi. Açıklamada, düzenlenen operasyonda 3 bin 136 adet sentetik ecza, bin 722 adet galara ve bin 414 adet lyrica maddesi ele geçirildiği ve operasyonda yakalanan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlar Operasyon Narkotik Güvenlik Gözaltı 3-sayfa batman Güncel Narkotik Suçlar Güvenlik Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title