Haberler

Batman Havalimanı'nda polis memuru yanlışlıkla komiser yardımcısını vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Batman Havalimanı'nda yolcu olan bir komiser yardımcısı, silah kontrol noktasında görevli polis memuru tarafından kazara vuruldu. Olay sonucunda komiser yardımcısı yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İnceleme başlatıldı.

Ankara'dan Batman Havalimanı'na yolcu olarak gelen bir komiser yardımcısı, silah kontrol noktasında görevli polis memuru tarafından yanlışlıkla vurularak yaralandı.

Batman Havalimanı'nda Komiser Yardımcısı Kazara Vuruldu

POLİS MEMURU, YANLIŞLIKLA KOMİSER YARDIMCISINI VURDU

Edinilen bilgilere göre, TK-4115 sefer sayılı uçakla Ankara'dan Batman'a gelen komiser yardımcısı M.A.D., silah teslim noktasına gelerek tabancasını almak istedi. M.A.D., burada görevli polis memuru F.D. tabancayı kontrol bidonu içerisine doğrultup kontrol ettiği esnada silahın ateş alması sonucu kazara bacağından yaralandı.

Batman Havalimanı'nda Komiser Yardımcısı Kazara Vuruldu

Komiser yardımcısı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Batman Havalimanı Havacılık Güvenlik İnceleme 3-sayfa Güncel Batman Polis Kaza Güvenlik Havacılık Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Samet Yücer:

Nasıl bir eğitim alıyorsunuz daha silah kullanmayanlar var aranızda izmirde adam diyor ben silah kullanamıyorum bişey olursa saklanin böyle polisler var malesef.

Yanıtla3111
Metehan Eryilmaz:

Ziyaaa

316
Fatih Sultan:

Samet cehalet ne güzel şey değil mi? Bilgin yok fikrin var.

312
Hasan Öztürk:

sallama bro komik oluyorsun:)

02
Murat Celik:

geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Yanıtla015
Haydar Ağırbaşlı:

bu olayın benzerini 25 sene evvel d.bakır havalimanında yaşadım. çok şükür kimseye bişey olmadı. daha fazla önem verilmesi gereken bir konu

Yanıtla25
Serdar Kocakaya:

Şaban: Aman kaçın hocam Zühtü hoca: O niye? Şaban: Bekçi hurşitin eline lüverver(revolver) vermişler yakalarsa sizi de vurur bizide ??????

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title