Haberler

Baba ve oğlu park sebebiyle tartıştıkları adamı pompalı tüfekle vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Bayrampaşa'da park sebebiyle çıkan kavgada baba ve oğlu, börekçiyi sopayla darp etti. Öfkeli baba daha sonra arabasından çıkarttığı pompalı tüfek ile İsmail Çınar'ı vurarak yaraladı. Olay anı cep telefonu kameralarına yansıdı. Baba ve oğlu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay saat 07.30'da Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Çiçek ve oğlu Mehmet Çiçek ile börekçi İsmail Çınar arasında park nedeniyle kavga çıktı.

Bayrampaşa'da Baba ve Oğlu Börekçiyi Pompalı Tüfekle Vurdu

ARACINDAN ÇIKARTTIĞI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Kavga sırasında Mustafa Çiçek araçtaki sopayı alarak İsmail Çınar ve yanındaki çalışanı darp etti. Mehmet Çiçek ise araçtaki pompalı tüfeği çıkartarak İsmail Çınar'ı vurarak yaraladı. Baba ve oğlu olayın ardından kaçarken, o anlar kameraya yansıdı. Cadde üzerinde silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerinde çalışma yapan Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçan baba ve oğlunu kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayda yaralanan İsmail Çınar'ın hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan baba ve oğlunun polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bayrampaşa'da Baba ve Oğlu Börekçiyi Pompalı Tüfekle Vurdu

SALDIRI ANI ANBEAN KAYDEDİLDİ

Cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba ve oğlunun önce börekçi ile kavga ettiği daha sonra da Mehmet Çiçek'i pompalı tüfekle vurdukları görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bayrampaşa Güvenlik istanbul Politika 3-sayfa Şiddet Kavga Çınar Hukuk Baba Suç Güvenlik Şiddet Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Hasan Turk:

Serbest kalir

Yanıtla233
isa yatar:

Ölmediyse sanıklar serbest kalır.

Yanıtla117
sade vatandaş:

kırk sene önce oralarda eskiden bir sokakta bir araba zor görürdünüz şimdi oralarda bazı yerlerde bazı saatlerde trafikte yol almak bile zor merak ediyorum o börekçi ağzını tutamamışmı niye bulaşmış bu adama dükkanın bitişiğinde kaldırımdaki arabaya ses çıkarmayıp zaten orada devamlı duramayacak olan sorunlu biriyle niye uğraşırsın şimdi börekleri kim yapıp kim satacak dükkan kiraysa kim çalışıp kirayı kim ödeyecek

Yanıtla34
Halil Keskin:

Allah'ım bu milletin aklını komple almış

Yanıtla01
Ö AKGÜN:

Sağsak bülbül olsa yakışmaz güle Haçan bir eskici bezirgan ola Bir züğürdün eli beş para göre Mühür bende deyü Süleyman olur. ortalık süleyman doldu

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title