Haberler

Bir garip hırsızlık vakası! Gözüne kestirdiği apartman kapısını sırtlayıp çaldı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Bir süre etrafı gözleyen şüpheli, kimsenin olmadığını görünce açık olan bina kapısını yerinden söktü ve sırtlayarak kayıplara karıştı. Mahalle sakinleri ise kapılarının önüne koydukları sandalyelerin bile çalındığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Garip hırsızlık ise güvenlik kamerasına takıldı.

İstanbul Bayrampaşa'da bir hırsız, gözüne kestirdiği apartmanın kapısını yerinden sökerek çaldı. Hırsızın rahatlığı şaşkına çevirirken, kapıyı çaldığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

UYGUN ZAMANI KOLLAYAN HIRSIZ KAPIYI SIRTLAYIP ÇALDI

Olay, dün saat 06.30 sıralarında Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Şener Sokak'ta yaşandı. Sokakta yürüyen bir kişi, etrafı kolaçan etti. Binanın demir kapısını gözüne kestiren hırsız, ardından uygun vakti bekledi.

Şüpheli bir süre sonra kimsenin olmadığı bir anda binanın kapısını açarak içeri girdi. Ardından kapıyı yerinden söken hırsız, kapıyla birlikte hızla uzaklaştı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın kapıyı çalıp gittiği anlar ise şaşkınlık oluşturdu.

Bir garip hırsızlık vakası! Gözüne kestirdiği apartman kapısını sırtlayıp çaldı

Mahalle sakini esnaf Nagihan Yaşar, "Ben bu cadde üzerinde esnafım. Kamera görüntülerini izledim. Kapının çalınması biraz komik bir olay. Daha önce burada küçük şeyler çalınıyordu. Bizim kapımızın önündekiler de çalınıyor. Sandalye koyuyorsunuz o bile çalınıyor. Acınacak halimize gülüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayrampaşa Hırsızlık İstanbul 3-sayfa Güncel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Ihsan Gök:

Bukadar yükü tek başına sırtlamış, Adam hak etmiş Kapıyı??

Yanıtla821
sade vatandaş:

bundan yaklaşık yirmi sene önce bayrampaşa cevat paşada tüp vermeğe gittiğim binanın alüminyum dış kapısının olmadığını gördüm müşteriye sorduğumda çaldığını söylediler benim evin kapısındaki demir ızgarayıda iki kere aldılar baktım hırsızlarla başedemiyorum yerine mermer koydum yıllardır elleyen yok

Yanıtla016
mehmet türkel:

Benim gördüğüm kadarıyla o çaldığı kapı sinekliği.

Yanıtla00
Kaya Demir:

O kapıyı ona montaj etmeden ne akıllanır nede uslanır umarım birisi yapar.

Yanıtla00
Hiç Heç:

1 ay önce benim dış kapı çalındı. Yer mersin.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title