Haberler

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani baba: Bir anlık sinirle darp ettim, pişmanım

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç'ün emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Göç'ün ifadesinde "Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum" dediği öğrenildi.

Gaziantep'te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yoğun bakımda minik Cihan'ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

"MAMA VERECEĞİM ESNADA BİRDEN AĞLAMAYA BAŞLADI"

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, "Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç'ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor.. Anne Göç'ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziantep Yunus Göç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

YİGİT TÜRKALP:

DİLERİZ KAT BE KAT KARŞILIĞINI BULURSUN.

Yanıtla8226
tarafsızgörüş:

Yarına kalır yanına kalmaz. bu dünya da hesap soran olmasa da Allah sana bunun cezasını misliyle verir.

Yanıtla4120
Elif :

ALLAHIM inşallah serbest bırakmazlar ya ne olur bırakılmasın çürüsün cezaevinde ne kadar sinirli ve öfkeli olduğumu anlatamam kafayı yicem ya bunlar da insansa bizler neyizz acabaaaa ???

Yanıtla5119
Ender Şahin:

Ben tamamını izleyemedim, sen nasıl vurdun bebeğe....Ölüm bile az sana

Yanıtla265
Hat B:

Baba demeyin suna, koca da demeyin! Pisman olmasina da inanmayin, pismanim demesine de ceza indirmeyin. Artik kotu ve cani insanlara, gerekli ceza!! Avukatta vermeyin. Tikin bir yere kapiyi kapatin.

Yanıtla145
İsmail Korkmaz:

Yarın bu haber unutulduğunda serbest bırakırlar pişmanım der yırtar işte Türkiye'de bu cmk kanunu acilen değiştirilmeli adamın 40 tane sabıkası var tutuklanıyor 2 gün sonra gene serbest alışmış nasıl olsa 2 güne dalarlar diye her haltı yiyor

Yanıtla438
habibe şahin:

serbest kalırsa bunun sonu da kadın cinayetine gidecek inşallah serbest kalmaz ben eminim ki çıkacak yakın zamanda adalet yerini bulmayacak. inşallah yanılıyor olan ben olurum ve bu pislik adam asla çıkamaz girdiği delikten

Yanıtla133
müslüm polat:

adaletimize güveniyorum en ağır cezayla cezalandırılacağına inanıyorum .:((

Yanıtla238
Serkoz Rain:

İnsanların psikolojisi bozuldu yemin ederim. Aklı başında kimse evladına bu şekilde davranmaz. bir anlık sinir, sonu pişmanlık ve vicdan azabı.

Yanıtla211
zafer sar:

sen kımsın o sabıye onu yapıyorsun ınsan bahcesındekı hayvana bunu yapamaz senın gıbı bes para etmez ınsanlara yakısırmı o Rabbımın emanetı bebısım onun sahıbı var Allah c.c

Yanıtla117
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title