Haberler

Belediye Başkanı acı gerçeği şehir hoparlöründen duyurdu: Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan belediye hoparlöründen vatandaşlara ''Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor. Önlem almazsak ölümler artacak" uyarısında bulundu.

Denizli Acıpayam'da korona vakalarındaki hızlı artış sonrası AK Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye hoparlöründen vatandaşlara dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

"PERSONEL YETMEMEKTEDİR"

Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre, AK Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, "Sağlık çalışanlarımız da hasta ve yorgundur. Ne hastanelerde, ne de sahada personel yetmemektedir. Solunum cihazına bağlanan hastalarımız bile bir süre acillerde beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı acı gerçeği şehir hoparlöründen duyurdu: Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyorAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan

"GENÇLERİMİZDEN DE ZOR DURUMDA OLANLAR VAR"

Bunlara bağlı olarak ölümlerin de artabileceğini belirten Şevkan, "Tez zamanda ciddi tedbirler almazsak ölümler hepimizin canını daha çok yakacaktır. Bu hastalık sadece ileri yaşları etkilemiyor. Ne yazık ki çocuk ve gençlerimizden de zor durumda olanlar var. Bu daha ürkütücü bir tablodur. Akciğer, kalp ve beyini de tutabilmektedir. Ani kalp krizleri ve felçler meydana gelmektedir. Daha birçok etkisi olduğu ortadadır" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hulisi Şevkan Acıpayam Denizli Sözcü Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Ya Allah aşkına bak Alah aşkına dedim:

şimdi bunun yolu bumu

Yanıtla611
ALLAHIN AŞKISI:

Devletin üst yetkilileri bir çözüm arayışına girmedikleri için böyle küçük çözümler arıyor belediye başkanları vs. Devlet, olan yolu açmazsa halk kendi yolunu çizmeye bakar işte böyle!!

24
Adnan:

Yanlış karar

00
gerçekler:

yalan

Yanıtla65
görüntü sanki o sahneden alınmış:

kemal sunalım filmindeki megofona çok benzettim

Yanıtla17
buda araştırılsın:

bu korona galiba insanların piskolejisinide bozuyo bazen ne yaptığımızı bilmez olduk

Yanıtla35
AHMET:

Doğruyu söylemek lazım

Yanıtla07
her keze lazım akıl:

Allahım sen insanlara akıl fikir ver

Yanıtla42
birtane deli var ona versin yeter:

tıbbende doğru, sara akıl hastalığıdır

12
aynen çok kişiye lazım:

Allahım sen insanlara bol bol akıl ver

03
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title