Haberler

Belediye uyuma! İlçeyi fareler bastı, gelen görüntüler korkunç

Güncelleme:
Abone Ol

Fare istilasının yaşandığı Esenyurt'ta boş bir arazide çekilen görüntü vatandaşları tedirgin etti. Görüntüleri izleyen birçok kişi, belediye ekiplerini acil göreve çağırdı.

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü tedirginlik yarattı. Sokak köpeklerinin beslendiği boş bir arazide kayda alınan görüntüde onlarca farenin ortalıkta cirit attığı görüldü.

BELEDİYEYE ÇAĞRI: ACİL İLAÇLAMA YAPIN

Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası vatandaşlar belediye ekiplerine "Hastalık yayılacak. Bölgeyi acil ilaçlayın" çağrısında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Esenyurt Esenyurt 3-sayfa Güncel Çevre Yaşam Çevre 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

ich:

kedileri mamalarla beslemeyin ki fareleri yesin,ayrica köpekleri azaltın ki kediler çoğalsın.Köpekler kedileri öldürüyor.

Yanıtla41438
mehmet vezir can:

ağlaşmayın bakın herşey çooookkkk güzellllll..bahar hiç bitmeyecek...gayet güzelll..imam ekrem efendi ve saz ekibi istanbulu uçuruyo...

Yanıtla145292
Enes İpek:

Kedileri evcilleştirmeyin kardeşim,

Yanıtla21346
Berk null:

Kediler bunları görse kaçacak yer arar

Yanıtla7229
yakici halil:

Sokak kedilerini istemiyordunuz diyenler. Kedilere mama verecez reklami yapa yapa hayvanlari hazira alistirdiniz Sanki bu fareler aniden hortladi. Ve sanki kediler dun toplandi ve farelerde bugun cikti. Az beyin lutfen biraz beyin. Belcika dogma buyumeyim ve en cok batiya ozenen sizsiniz. Ama burda 1 tane sokak hayvani olmaz. Bundan yillar once varmis ayni turkiye gibi katı kurallarla 1 defaligina yok etmisler . Ve sorun bitmis

Yanıtla33150
CAN Işık:

Kediler mama delisi oldu

Yanıtla8153
Muhabbet Kuşu:

belediyenin acil mudehale etmesi gerekiyor konu ciddi bir durum aldi

Yanıtla6124
3.DünyaSavaşı:

Belediyelerin daha büyük Ciddi işleri var Almanya dan kredi çekip Fransa da şato kiralamak ve parti vermek gibi....

23
olcay uğuz:

herşey güzel oldu mu ?? daha da güzel olacak

Yanıtla2667
Iskender:

Çöplerde insanların lokantaların gıdası dolu. Zehirlemeyle bu iş çözülemez. Yırtıcı hayvanları da yok ettiler gelecek iyi gözükmüyor.

Yanıtla364
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title