Haberler

Beşiktaş'ta Buzda Kayan Bir Vatandaş Bacağını Kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Beşiktaş'ta işine giderken Milli Saraylar Resim Müzesi önünde buzlanan yolda kayarak düşen bir vatandaş, bacağını kırdı.

Beşiktaş'ta bir vatandaş yoğun kar yağışının sebep olduğu buzlanma sebebiyle kayarak düştü. Düşmenin etkisiyle bacağını kıran vatandaş, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırıldı.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAMADI

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı İstanbulluların hayatını olumsuz etkiliyor. Beşiktaş Dolmabahçe'de işine giderken Milli Saraylar Resim Müzesi önünde buzlanan yolda kayarak düşen bir vatandaş, düştüğü yerden kalkamadı. Olay yerine gelen diğer vatandaşlar ise düşen vatandaşa yardım etmeye çalıştı. Bir kişi de hırkasını çıkararak üşüyen vatandaşın üzerine örttü. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı. Bacağı kırıldığı tespit edilen vatandaş, sedye ile ambulansa taşındı.

"BAKTIM KİMSE YOK, AMBULANSI ÇAĞIRDI"

Vatandaşın düştüğü yerden kalkamadığını gören Sezgin Yılmaz, "Ben ileriden gördüm, koştum. Baktım kimse yok. Ambulansı çağırdım. Buzdan kaymış" dedi.

İşte olay yerinden görüntüler;

Beşiktaş'ta Buzdan Kayan Bir Vatandaş Bacağını Kırdı

Beşiktaş'ta Buzdan Kayan Bir Vatandaş Bacağını Kırdı

Beşiktaş'ta Buzdan Kayan Bir Vatandaş Bacağını Kırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beşiktaş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

ayla:

Buzlu yolda hava atmanin anlami yok biraz dikatli yuru bacagindan oldun

Yanıtla273
Leda:

Hava atıp yürüdüğünü nereden biliyorsun? Bu yorumu yazmak yerine geçmiş olsun tarzında mantıklı bir yorum yapsan daha yerinde bir karar olurdu!!! Aynı şey senin ve herkesin başına gelebilir bunu unutma!!!

011
Adınızı Yazın:

Nerede belediye temizlesene kaldırımları aldığın para zehir olsun.

Yanıtla422
hım hım:

karıda mı belediye yağdırdı

21
manager:

şişman olmasa çeviklikle kurtarabilirdi ya da düşse bile hasar az ollurdu

Yanıtla133
boşverrr:

olan oldu mervenin kızı danışman oldu. . . . . hani abd muhalefetiydik. . nekadar abd okulu mezunu varsa meclisi doldurmaya başladı. . calışınnnnnn . . durmak yokkk yola dewam

Yanıtla112
LÜZUMSUZ ŞEYLER OKUYAN BİRİ:

Yahudiler diyor ki; ''Biz dünyanın hiçbir ülkesinde yöneticileri kendi başlarına bırakmayız'' O bakımdan şaşıracak bir durum yok.

03
tırcı osman:

bedava ya yerde yatıyolar para vermiyolar abi, zabıtaların ceza kesmeleri lazım, hatta yolda yürüyenlerden her caddeye Turnikeli geçiş sistemi akbil ile yol verilmeli abi, uzaylılara TC kimliği akbil ve kömür makarna yardımı yapılmalı abi

Yanıtla37
Yuhlansizee:

Yorumlarda olumlu hiç bir şey yok bu şekilde yazanlar sizde düşüp kafanızı kırarsınız bir gün , Derya denen dangalak sende git o işleri yapanların ülkesinde yaşa onlarda benim ülkemin güzellikleri senin gibi dangalakların olduğu gibi şuursuz

Yanıtla24
eğriye eğri doğruya doğru:

kızın söylediklerinde gerçek payı var bende emekliyim maaş alacağım gün onlarca emekliye para çekmişliğim var hatta maaş günü halen binlerce maaş parasını başkalarına çektiren insanlarımız var çoğuda parasını kaptırıyor çaldırıyor, insanlarımıza balık vermeyi değil tutmasını öğretmek lazım yaşlıda olsalar

11
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title