Haberler

Emekli polis, sokak ortasında tartıştığı kadını vurup aynı silahla intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde emekli polis memuru, sokak ortasında tartıştığı kadını önce yerde yatarken tekmeledi, sonra da tabancayla vurdu. Daha sonra şahıs, aynı silahı kendi kafasına dayayarak intihar etti. Yaralı kadın ise hastanede yaşamını yitirdi. Yaşanan olay, cep telefonuyla anbean kaydedildi.

Beylikdüzü ilçesinde Haramidere Sanayi Sitesi'nde H.Ö. isimli emekli bir polis memuru, yanındaki Y.K. isimli kadına, elindeki silahla henüz bilinmeyen nedenle ateş etti. Daha sonra silahı kendi başına doğrultan H.Ö. tetiği çekerek intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

EMEKLİ POLİS OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralı kadına müdahale etti. Ekipler, yaptıkları incelemelerde H.Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Emekli polis, sokak ortasında tartıştığını kadını vurup aynı silahla intihar etti

YARALI KADIN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı Y.K. isimli kadına müdahale eden sağlık ekibi, olay yerinde kadına kalp masajı yaptı. Sedye ile ambulansa alınan kadın hastaneye kaldırıldı. Yaralı Y.K. isimli kadın hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Emekli polis, sokak ortasında tartıştığını kadını vurup aynı silahla intihar etti

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Cinayet anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, H.Ö.'nün yerde yatan kadını tekmelediği, sonrasında elindeki silahı kadına doğrultarak ateşlediği, en sonunda ise silahı başına doğrultarak ateşlediği görülüyor.

"ERKEKLİĞİMDEN UTANDIM"

Olayın görgü tanığı Mehmet Yılmaz, yaşananları gözyaşları ile anlatarak, "Biz şirketteydik. Ne olduğunu duymadık. Kadınlara yapılan bu hareketleri istemiyoruz. Erkekliğimden utandım. Böyle bir şey olamaz. Kadını vurmak ne demek" dedi.

Emekli polis, sokak ortasında tartıştığını kadını vurup aynı silahla intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Cevap :

Bu benzeri emekli olan kişilerden silah alınmalı bence. Tartışan kafası atan çıkarır silahı ya yaralar ya öldürür. Daha öncede pazarda satıcı ile tartışan emekli polis pazar esnafını yaralamıştı.

Yanıtla27129
Mete HAN:

Millet kafayı yiyor.Tamamen açık hava tımarhanesi oldu memleket!

Yanıtla18102
sivri :

böyle ruh hastaları keşker sadece kendilerine zarar verse bunları bir hastaneye yatırıp ömür boyu oradan çıkarmayacaksın

Yanıtla1059
bulent er:

Bu emekli olanlardan silahı almak gerek assubaylarda bile silah var yada her sene piskolojik teste girmeliler

Yanıtla1242
ahmet izmir:

"Millet kafayı yiyor.Tamamen açık hava tımarhanesi oldu memleket!" diyenler asıl tımarhanelik olanlardır, çünkü meselenin aslını bilmeden böyle yorum yapmak tamamen zır deliliktir.

Yanıtla1923
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title