Haberler

Beyoğlu'nda eğlence mekanında kadınları darp eden şahıslar tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanında iki kadını darbeden mekan çalışanı 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanında iki kadının darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'nda eğlence mekanında kadınları darp eden şahıslar tutuklandı

KADINLARI DARP ETTİLER

Olay 3 Haziran'da Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Divane Cihangir isimli bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.İ.K, H.E. ve Y.T. isimli kadınlar eğlence mekanına geldi. Bir süre burada vakit geçiren iki kadına iş yeri çalışanları tarafından mekanın kapatıldığı uyarısı yapıldı. Kadınların cep telefonlarını şarj edip, biraz daha beklemek istediklerini söylemesi üzerine çalışanlar, kadınlara tepki göstererek gitmelerini istedi. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, iki çalışan kadınları darbetti. Olay anına ilişkin görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Beyoğlu'nda eğlence mekanında kadınları darp eden şahıslar tutuklandı

12 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma başlatan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri mekanın güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi. İncelenen görüntülerde kadınları darp edenlerin M.M.D. ve V.T. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüpheliler 2 Ağustos günü yapılan operasyonla gözaltına alındı. Öte yandan şüphelilerden M.M.D.'nin 13, V.T.'nin ise 12 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Beyoğlu'nda eğlence mekanında kadınları darp eden şahıslar tutuklandı

İKİSİ DE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 'kasten yaralama' ve 'cinsel taciz' suçlarından adli makamlara sevk edildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta işlemleri tamamlanan 2 şüpheli tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'nda eğlence mekanında kadınları darp eden şahıslar tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Beyoğlu Güncel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Vatandaş4321:

13 ve 12 tane suç kaydı olan insanlar nasıl dışarıda, ya da şöyle söyleyeyim, bu kadar suç kaydı nasıl birikebiliyor ? Bunlar hangi suçlar ? İnsanlar yurtdışında göstermelik değil gerçek anlamda toplum hizmeti yapıyorlar ve onların birer gözlemcisi oluyor. Bu ülke neden böyle, neden hiç bir düzen yürümüyor, yürütülemiyor..Huzur içinde, devletimiz arkamızda diyerek gönül rahatlığı ile sokakta yürüyemeyecek miyiz ?

Yanıtla6223
Marko Apostolidis:

onlar vergi ödüyorlar devlete gelir sağlıyorlar.... tüm suçluları hapis etsen ankara'ya para gitmeyecek

4428
Ahmet a:

Suç işlemenin kötü olduğunu düşünme bizler kaldım sanıyorum

11
Kadir Tokay:

Suç kayıtları var diye tutuklamışlardır. Yoksa hayatta tutuklamazlardı.

Yanıtla3184
İrfan Karlıdağ:

15 gün sonra serbestler. Cezaları yeni suç kaydı olur sadece. Ülkede adalet diye Bi şey kalmadı

5112
Güven önemlş:

çok isabet olmuş

1076
Birşey demedimki:

Eski Kızılay başkanınin kızı motorlu gence çarpıp öldürdü ve serbest dolaşıyor ortalıkta. Gözaltına bile alınmadı. Hukuk çok ilginç işliyor. Şimdide ABD'ye kaçtı deniyor.

Yanıtla8140
Marko Apostolidis:

kaçmıyor. kimden kaçıyorki? peşinde kimse yok. gidiyor elini kolunu sallaya sallaya.... ölene hayır dua benden...

376
ERKAN ÇAMSARI:

Yaz kızım Birinin suç kaydının 13 e, diğerinin suç kaydının 14 e yükseltilmesine ve bir sonraki işleyecekleri suça kadar salivermelerine oy birliği ile karar verilmiştir.

Yanıtla241
ROTA ANIMALS:

Bar a ceza verilmemi?Bar a ceza verilmese yarın aynı olaylar yasanir

Yanıtla015
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title