Haberler

Beyoğlu sapıklarından birinin 'ahlak' paylaşımı "pes artık" dedirtti

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu'nda 25 yaşındaki İremşan A.'yı takip edip üzerine yürüyen ve tecavüz etmeye çalışan şüphelilerden birinin yaptığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Semir Tarhan isimli şahsın 11 Ağustos tarihinde yaptığı paylaşımda "Çocuklar ahlaklı yetiştirilmeli çünkü namaz kılan bir hırsız, oruç tutan bir sapık olabilir" yazdığı ortaya çıktı.

Beyoğlu'nda iki kişi, bir kadını duvara sıkıştırıp tecavüz etmeye çalıştı. Çevredekilerin müdahalesiyle kurtulan kadının şikayetçi olması üzerine iki şüpheli gözaltına alındı. Kadını taciz eden sapıklardan biri olan Semir Tarhan'ın 11 Ağustos'ta yaptığı 'ahlak temalı' paylaşımı "pes artık" dedirtti. Çocukların ahlaklı yetiştirilmesi gerektiğini yoksa oruç tutan bir sapık olabileceğini yazan Tarhan'ın paylaşımı büyük tepki çekti.

İşte Tarhan'ın paylaşımı:

"Çocuklarımızı ibadetten önce ahlaklı olmayı öğretelim. Çünkü çocuklarımız, namaz kılan bir hırsız, oruç tutan bir sapık, hacca giden bir yalancı, kurban kesen bir tefeci, şahadet getiren bir terörist olabilir."

Beyoğlu'nda kadını taciz edenlerden birinin 'ahlak' paylaşımı 'pes artık' dedirtti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Beyoğlu 3-sayfa Toplum Hukuk Yaşam Medya Hukuk 3.Sayfa Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Bozkurtlar Diriliyor:

oda biseymi sayın editör burda bir vefa ile özcan varki sen bide onları gör. şöyle uzaktan bir baksan vatanı onlar kurtardı!!!

Yanıtla410
YASİN TURCAN:

Editör birde Vefa ve Özcanın saçma beyin yakan yorumlarını görürsek tüm sözlükte ve başka platformarda başlık açıp rezilliği görürsünüz

12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title