Haberler

Galata'da kendisini yakan gencin olaydan önce ailesini aradığı ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu'nda Galata Kulesi yakınında üzerine yanıcı madde dökerek kendisini yakan genç, tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi. Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak "Kendimi yakacağım" dediği öğrenildi.

Galata Kulesi yakınında 31 Mayıs'ta Konya ili Meram ilçesi nüfusuna kayıtlı Abdullah Cihat Turan Pekpak, üzerine yanıcı madde dökerek kendisini yakmış, alevler çevredekilerin müdahalesiyle söndürülmüştü. Vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Pekpak hastaneye kaldırılmış, yanındaki poşetten çıkan plastik orak ve tablet muhafaza altına alınmıştı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Pekpak, tedavi altına alındığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

AİLESİNİ ARAYIP "KENDİMİ YAKACAĞIM" DEMİŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya'dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etmişti. Ayrıca gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alınmıştı. Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak "Kendimi yakacağım" dediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Samet Akın:

Zam haberı yapmanın yasak olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Akşam haberlerınde zam haberı yapabılen kac tane kanal var. kim ekmeğin 4.5 tl olduğunu benzinin 26 tl yı gectığının elektriğin gazın zam haberını yapabılıyor.

Yanıtla199641
Halit:

saçmalıyorsun

579192
Mikail arman:

Yahu utanmazlık,nankörlük yapmayın.Tamam hayat pahalılığı var ama israfçıve lüks seven toplumuz ! Sizin gibi insanlara her imkân ve konfor veriliyor hala ağlayıp sızlıyorsunuz.Dünyada yaşam koşulları Türkiyeden yüz defa daha kötü olan ülkeler ve toplumlar var.

114
x girilmez:

YALANCININ

35
CEZA :

Dört tarafı suyla cevrili bir ülkede bir litre su fiyatı ortalama ( özellikle ortalama diyorum ) 5 lira ve buna ses çıkartmıyorsunuzda benzin 26 olmuş onun zammınımı dikkat çekici buluyorsunuz.. benzin içmesseniz olur ama su içmesseniz ölürsünüz ... dikkat ederseniz çok ince bir ayrındtı

02
Melek Kılıç:

Zaten haberler demiyor ülkenin durumundan psikolojisi bozulmuş direkt olayı kapatmak için psikolojisi bozuktu diyip geçiyorlar. Gencin maddi anlamda zorluk yaşayıp intihar ettiği vb. durumları bilerekt kapatıyorlar.

Yanıtla150368
Mikail arman:

Sen Rahmetlinin aile bireyimisin, sırdaşı veya dert ortağımısın ? Însanların psikolojisi sadece ekonomik nedenlerlemi bozulur ! Bilmediğiniz olayı siyasete malzeme etmeniz çok çirkin ve onursuz bir davranıştır.

46
mehmet anıl mete:

Hiç üniversiteye gitmemiş birisi üniversitelerin başına rektör atıyor, sonra ülke olarak neden bu hladeyiz, nasıl olalım, batının bizi kıskandığına inanmaya devam.

Yanıtla2025
gizli kalsın :

kendisini yakarken onu arkaplan yapıp selfie çeken, mutlu olup izleyen, rahatsız olmayanlar ve kurtarmaya çalışmayanların yani insanoğlunun deşifre olduğu görüntülerdi... haber niteliği ailesini olaydan önce araması oldu.

Yanıtla011
Batman Malatya:

Allah rahmet eylesin. Fotoğrafta ölüm meleğini canlandırması psikolojik rahatsızlık çektiği anlaşılıyor

Yanıtla28
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title