Haberler

Satacağı Dairede Ölü Bulunan Müteahhitin Katili Oğlu Çıktı, "Yaşam Tarzını Beğenmiyordum" Dedi

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu'nda satışa çıkardığı dairede öldürülmüş halde bulunan müteahhit Cafer Çelik cinayetiyle ilgili oğlu ve oğlunun arkadaşı gözaltına alındı. Katil oğul, "Başına merdaneyle vurdum" dedi.

İstanbul'da Beyoğlu'nda satışa çıkardığı dairede öldürülmüş halde bulunan müteahhit Cafer Çelik cinayetiyle ilgili oğlu ve arkadaşı gözaltına alındı.

CENAZESİ KASTAMONU'YA GÖNDERİLDİ

Çelik'in Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri de sona erdi. Cafer Çelik memleketi Kastamonu'da toprağa verilecek.

CESEDİNİ KÜÇÜK OĞLU BULDU

Olay, Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi'nde dün meydana geldi. Oğullarıyla birlikte müteahhitlik yapan 63 yaşındaki Cafer Çelik, satılığa çıkardığı daireyi almak isteyen bir müşteriyle buluşmak için dün sabah saatlerinde evden çıktı. Aile, kendisinden haber alamayınca polise haber verdi. Dairenin içinde babasını arayan şahsın küçük oğlu, onun kanlar içinde yerde yatan cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, dairede inceleme yapıp delil topladı.

GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI İNCELEMEYE ALINDI

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Cafer Çelik'ten yaklaşık yarım saat önce daireye müteahhitin büyük oğlu Kadir Çelik'in (40) girdiğini tespit etti. Ekipler ayrıca Cafer Çelik ile daireyi görmek için buluşan kişinin Kadir Çelik'in arkadaşı Sinan C. olduğunu belirledi. Bunun üzerine ekipler Kadir Çelik ile Sinan C.'yi gözaltına aldı.

"YAŞAM TARZINI BEĞENMİYORDUM"

Kadir Çelik'in polisteki sorgusunda babasının kafasına merdaneyle vurarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. Sinan C'in de ifadesinde, arkadaşı Kadir Çelik'in kendisinden yardım istediğini, bunun üzerine Cafer Çelik'i müşteri gibi arayarak daireye çağırdığını söylediği öğrenildi. Katil ayrıca "Babamın yaşam tarını beğenmiyordum. Onun için öldürdüm" dedi. 2 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Ramazan Çelik Kadir Çelik Beyoğlu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

elif:

lanet şehir sinop kastamonu

Yanıtla97
SANKİ:

Allah evladında hayırlısını versin.

Yanıtla014
Batmanli:

Şu hale bak çalış büyüt gözün gibi bak sonra öldürsün seni

Yanıtla111
ONUR:

Allah herkese hayırlı evlat versin!

Yanıtla110
KAMYONCU:

Alimden zalim doğarmış. Paranızın zekatını verin. Kastamou^dan ne çok olay çıkıyor arkadaş. Müge aAnlı''da çıkanlar da hep Kastamonulu. Ne oli orada bu kader. ?

Yanıtla28
Yy:

Sen nerelisin birader. Olayı kastamonuya bicemezsin. Ülke geneline bir bak bakalım

01
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN!VAY ANASINI VAY!NE GÜNLERE KALDIK YAVAŞ YAVAŞ KIYAMET KOPUYOR KİMSENİN HABERİ YOK. İNSAN 3-5 DAMLA KAN. IRMAK 3-5 DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK. SİZ! HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?YA RAB NE GÜNLERE KALDIK BİZLERE ACI BİZLERE MERHAMET ET. OĞLUNU ÖLDÜREN BABA, BABASINI ÖLDÜREN OĞUL!DEMEK Kİ VAHAMET YILLARINDA(KORKU VERİCİ YILLARDA) YAŞIYORUZ. TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDİ

Yanıtla26
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

ARKADAŞLAR YÜCE YARATAN ULU ALLAH IMIZIN İSMİNİ YAZARKEN BÜYÜK HARFLERLE YAZIN VE YÜCE YARATANIN İSMİNİ YAZARKEN ŞANINI YÜCELTMEK İÇİN(Allah CC. Cellacelalühü) DİYE YAZILIR. YÜCE İSLAM PEYGAMBERİMİZİN İSMİDE BÜYÜK HARFLERLE YAZILIR YANİ ŞUNUN GİBİ(Hz. Muhammed SAV. Sallallahü Aleyhi Vessellem) diye yazılr. Nazım Hikmet gibi olmayın. O nazım Yüce Allah ın ismini yazarken küçük harfle yazıyor, marks ve lenin in, mao nun ismini yazarken büyük harflerle yazarak beni stalin yarattı diyordu. Sakın siz o olma.

Yanıtla26
MEHMET ÖZCAN:

ANA BABAYA ÜF DENİLMEZ. DEĞİL ÖLDÜRMEK. AMAN ALLAHIM NE KADAR VİCDANSIZ VE SAYGISIZ BİR YENİ NESİL OLUŞTU. TÜRK ÖRF VE ADETLERİMİZDE BÜYÜKLERİMİZİN YERİ BAŞIMIZIN ÜSTÜ EVİMİZİN BAŞKÖŞESİ.

Yanıtla16
Kaan:

Onunda cocugu varsa aynisini ona yapacak

Yanıtla07
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title