Haberler

Devriye gezen polis ekipleri, ormanda bıçaklanmış şahıs buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Sarıyer'de devriye gezen polis ekipleri, bıçaklanan bir kişiyi ormanlık alanda yerde baygın halde yatarken buldu. Afgan uyruklu olduğu öğrenilen yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

Dün saat 17.00 sıralarında Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi'nde iddiaya göre, polis ekipleri mahalledeki devriye görevleri sırasında ormanlık alanda bıçakla yaralanmış baygın halde yatan bir şahıs gördü.

AFGAN UYRUKLU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ekiplerin durumu ihbar etmesi üzerine takviye olarak bölgeye Sarıyer Asayiş Şube Müdürlüğü, olay yeri inceleme ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçakla yaralanmış şahsın Afgan uyruklu olduğu belirlendi. Yaralı şahıs olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çayırbaşı Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Muradiye Yalcin:

Bu ne ya Allah askina kendilerini Afghanistan da saniyorlar artik yeter gönderin bunlari ne hale geldik basimiza bela edenler Allah belasini versin

Yanıtla17
Uğur Sezgin:

Burada Cok varlar suiyeli ve afgan en az 14 milyon 2 milyon dediklerine bakmayın b inandırıcı geliyormu size Türkiyenin her tarafındalar

00
DOLARLA MAAŞ ALAMAYAN ADAM :

Afgan!

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title