Haberler

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'de önüne çıkan 4 kişiyi bıçaklayarak öldüren 5 kişiyi de yaralayan madde bağımlısı şahsın, Mayıs ve Haziran 2024'te ayında gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan dolayı 11 Haziran'da yakalanarak tutuklandığı ve cezaevinden 5 gün önce çıktığı öğrenildi. Öte yandan şahsın 30 Kasım 2023 günü de Elazığ Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'nden firar ettiği ortaya çıktı.

Bingöl'de sokakta önüne çıkan 4 vatandaşı öldüren ve 5 kişiyi de yaralayan madde bağımlısı şahsın, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 5 gün önce çıktığı öğrenildi.

Bingöl'de dün kamuoyunda yankı uyandıran olayın detayları gelmeye başladı. Madde bağımlısı, manik atak ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen şahıs, 4 kişinin ölümüne ve 5 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Elindeki bıçakla masum vatandaşları öldüren şahsın, 19 Temmuz 2024'te cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

19 TEMMUZ'DA TAHLİYE EDİLMİŞ

Adli makamlardan alınan bilgilere göre, hırsızlık suçundan 11 Haziran'da tutuklanan şahıs, 19 Temmuz'da mahkeme kararı ile tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan 5 gün sonra ise bu olayı gerçekleştiren şahıs, tutuklanarak Elazığ'a sevk edildi.

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

AİLESİ HASTANEYE YATIRILMASI İÇİN DİLEKÇE VERMİŞ

Madde bağımlısı şahsın ailesi, 28 Kasım 2023 tarihinde Sulh mahkemesine çocuklarının Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılması için dilekçe verdiği öğrenildi. Ailenin talebi üzerine mahkeme aynı gün kolluk kuvvetlerince şahsın alınmasını ve ön rapor verilmesi için Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirilmesi talep ediyor. Bunun üzerine hastanede şahsın madde bağımlısı, manik atak ve bipolar bozukluğu geçmişi olduğu ve Elazığ'da tedavi edilmesi gerektiğini bildiriyor.

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

HASTANEDEN FİRAR ETMİŞ

Şahıs, yine aynı gün Elazığ'a sevk ediliyor ancak bir sonraki gün, yani 30 Kasım 2023 günü Elazığ Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'nden firar ediyor. Şahıs, Mayıs ve Haziran 2024'te ayında gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan dolayı 11 Haziran'da yakalanarak tutuklandığı ve 19 Temmuz 2024'te cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hırsızlık 3-sayfa Güncel Bingöl Elazığ 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

Özgür Sevindik:

Ne güzel adamın 66 raporuda var İdam şart kardesim

Yanıtla9637
LOLİPOP:

66 değil 46 raporu deniliyor.

19184
Salih Kandıralı:

Yozgat raporumu vermişler deliye.

1473
Güven önemlş:

çıkarırken de dikkat etmek gerek, tedbir şart, bunlar ya tekrar suç işliyor ya mafyanın elinde, tefe, çek senet vb vb haberlerde duyuyoruz

186
Alkurt:

Asil sorgulanması gerekenlerden iki kişi daha, hakim ve savci

Yanıtla2395
Sm57:

Neden öyle diyorsun ki yatmış işte 1 ay

6114
Unknown 123:

Aslinda Kanun koyucuya koymak lazim.öbürleri Maas derdinde

130
Kalamar:

Hasta olduğu belgelenmiş, babasının yazdığı raporda da oğlunun acilen hastaneye yatırılması gerektiğini belirtmiş. Bu kadar sıkıntılı bir tipi tutuklandıktan 1 ay sonra tahliye eden hukuk sisteminde ve salan kişilerde de büyük problemler var. 4 ölü, 5 yaralı yapmasının yanı sıra yakalanmadan hemen önce de bir evi yakıyor bu şahıs. Uyuşturucu satana da alana da en ufak bir müsamaha gösterilmemeli.Yoksa işin sonu böyle psikopatlıklarla bitiyor. Rabbim'den ölülere rahmet,yaralılara şifa diliyorum.

Yanıtla1347
Necdet Ökten:

Otenazi yapılması getekır

1138
Dursun Karagöz:

al sana adalet

Yanıtla1277
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title