Haberler

Bingöl'de Bandrolsüz Makaron ve Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 83 bine yakın bandrolsüz makaron ve 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir adet sigara dolum makinesi, binlerce içi boş ve doldurulmuş makaron ile kıyılmış tütün ele geçirildi. Şahsa karşı adli tahkikat başlatıldı.

Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 83 bine yakın bandrolsüz makaron ve 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde 1 adet sigara dolum makinesi, 39 bin 600 dal içi boş bandrolsüz makaron, 43 bin 200 dal içi doldurulmuş makaron, 35 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirilmiştir. Şahsa karşı 5607 SKM suçundan adli tahkikat başlatılmıştır" denildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaçakçılık Operasyon Güvenlik Politika 3-sayfa Makaron Güncel Polis Suç Güvenlik Suç Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title