Haberler

Bingöl'de Kaçak Makaron ve Tütün Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan faaliyetler sonucunda 40 bin dal boş makaron ve 30 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 202 kutu, 40 bin 400 dal içi boş bandrolsüz makaron ve 30 kilo açık kıyılmış tütün bulundu. Şahsa karşı 5607 SKM suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan faaliyetler kapsamında 40 bin dal boş makaron ve 30 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün elektronik sigara, tütün mamulleri, ve makaron kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan faaliyette 202 kutu, 40 bin 400 dal içi boş bandrolsüz makaron, 30 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirilmiştir. Şahsa karşı 5607 SKM suçundan adli tahkikat başlatılmıştır" denildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaçakçılık Güvenlik Politika 3-sayfa Makaron Güncel Güvenlik Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title