Haberler

Kızını kurtarmak için peşinden koşan annenin yüreği ağzına geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da yokuş aşağı giden bisikletteki kızını kurtarmak için koşan ancak yetişemeyen annenin imdadına bir servis şoförü yetişti.

Bursa'da yokuş aşağı giden bisikletin üzerindeki kızını kurtarmak için peşinden koşan annenin yüreği ağzına geldi. Küçük kızı bir servis şoförü kurtardı.

ANNENİN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ

Annesi de yanında olduğu sırada sokakta bisiklete binen küçük kız aniden yokuşa doğru yöneldi. Bir anda hızlanmaya başlayan bisiklete yetişmeye çalışan annenin yüreği ağzına geldi.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Dört yol ağzının bulunduğu kavşağa doğru hızla ilerleyen bisikleti yakalamak için koşan ancak yetişemeyen annenin imdadına bir servis şoförü yetişti. Minibüsü olduğu yere park eden servis şoförü, küçük kızı hızlanan bisikletin üzerinden aldı. Soluk soluğa kızının yanına giden anne, büyük şok yaşadı. Yaşananlar ise bir okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

"KÜTLE GİBİ KUCAĞIMA DÜŞTÜ"

Şeref Özdemir, "Minibüsü garaja çekecektim. Çocuğu görmedim. Okulun önünden bir kadının bayır aşağı koştuğunu görünce çocuğu önünde fark ettim. El frenini çektiğim gibi kızı kurtarmak için hamle yaptım. Çok şükür bir kaza yaşanmadan olayı atlattık. O an dört yol ağzından hiçbir aracın geçmemiş olması da büyük bir faciayı önledi. Anne ve kızı çok büyük şoktaydı. Kız ağlamıyordu. Kütle gibi kucağıma düştü. Annesi bile 2-3 gün sonra teşekküre geldi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

stö:

pardesüsünü dizine kadar kaldırsa daha hızlı olabilirdi.

Yanıtla282
Ali:

Kadin elbisesinden yürüyemir böyle kiyafetli takilma asilma ve insanlarin haraket kabiliyetin kisitliyor bakin burda bir anne sogan gibi giyinmis onu yapma günah bunuyapma günah bak cocuguna yetisemiyor cocuk ölse hemen Allah in taktiri der gecer butür kiyafetler siyasi partililerin ünüformasi benim sectigim kiyafeti giy ozaman zaten benim emirlerime uyarsin yasaklansin enazindan anneler icin selam hepinise vatani düsünene

Yanıtla215
murat:

''''tabi böyle durumların olabileceğini öngörerek spor ayakkabı , tayt falan giymesi gerekirdi, günde 1 saat antrenmanda yapsaydı çocuğu kendisi kurtarabilirdi. '''' çok merak ettim bu yazıyı yazarken beynin kafatasının içinde miydi ?

229
tommas:

topuklu giyip mini etekli olsaydı sanki yetişecekmiş gibi yorum yapmışsın. adına yakışır şekilde beynini kullanarak yorum yapsan ALİ

223
Esmer:

Ali bey yaptiginiz yorum kadar beyninizden gecen duauncelerde cok asagilayici.bir kadinin giyindigi kiyafetin sizin icin sakincasi nedir acaba...haaaa tabi sizin gozunune hitap eden bi kiyafet giymis olsaydi izlemesi daha zevkli olurdu demi..sonucta onun kizini kurtarmak icin kosmaya calismasi o anki korkusu acisi sizin icin pekte umursanack.bir durm degil..senin gibi gereksizler bu vatanda olmadigi surece hersey yoluna girecektir.

212
omer:

sen ne ayaksın ne alaka kıyafete takmışsın

211
Ali:

Senin gibi beyni olmayan bir insanla aynı isim taşıdığıma utanıyorum soğan gibi gıyındığın dan değil o Kıyafet senin gibi sapık cahil insanlardan kendini korumak ve Allah''ın katıda onun istediği gibi gıyınmış bu de kimseyi ilgilendirmez ne giydiği işine bak teneke kafa git az kitap oku da zihnin canlansın

46
Ülkücü:

Sana ali adını vereni . . . . . . . . O yorumu beğenen kişilerii. . . . nasıl insanlarsınız oğlum siz. Aynı şey senin çocuğunun başına gelirse görürüz karın nasıl koşuyormuş. Koştur karını çıplak o zaman. . . Cuma Cuma senin gibi tiplerle uğraşıyoruz yav.

08
OSMAN:

TÖVE EST. ARKADAŞIM ALLAH SENİ TÖVBE TÖBVE

05
EBUBEKİR:

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

01
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title