Haberler

Gündüz vakti sokak ortasında köpeğe tecavüz etti! Şimdi hesap verecek

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'da kaydedilen görüntülerde bir adamın sokak köpeğine tecavüz ettiği anlar yer aldı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videonun ardından sapık gözaltına alındı.

Hatay'da bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sokak ortasında güpegündüz bir adamın sokak köpeğine tecavüz ettiği anlar yer aldı.

KENTİ AYAĞA KALDIRDI

İğrenç görüntü sonrası kent sakinleri ayağa kalktı, sosyal medyada ise görüntüler büyük tepki çekti. İhbar üzerine harekete geçen ekipler görüntülerdeki kişinin kimliğini tespit etti. İskenderun Numune Mahallesi'ndeki görüntüler üzerine sapığın Y.G. isimli şahıs olduğu belirlenirken yapılan araştırmanın ardından gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde sokak hayvanına cinsel istismarda bulunan Y.G. 26.05.2023 tarihinde Gültepe Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hatay 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

AsenaT :

KANIM DONDU. .

Yanıtla4288
pusatalfa:

YUH BE

Yanıtla2191
harun ateş:

benim oğlum cok sinirli diyor bazı anneler 7 , 8 yasında cocuk bunu duyuca ejdarha oluyor tabi dur masını paylaşmasını saygıyı öğretmiyorlar 15 ,16 yaşında siğara iciki deemeleri derken allah korusun cocuk ğittiiiiiii

Yanıtla10437
Fatih Erdem:

Bu tür insanlar toplum için küçük kız ve erkek çocuklarımız için çok büyük bir tehdit ve tehlikedir, bunu yapan ne yapmaz ki, o yüzden çok ağır ceza verilmelidir.

Yanıtla064
Selim Adanalı:

ceza değil müebbet hapis

018
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title