Haberler

10 yaşındaki Mustafa'nın ölümündeki gerçek, tomografi çekilince ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Osmaniye'de bisikletle mahallede gezerken düşüp yere yığılan 10 yaşındaki Mustafa Şahin yaşamını yitirdi. Çekilen tomografide çocuğun başında tabanca mermisi tespit edildi.

Osmaniye'de bisikletle evinin olduğu mahallede gezerken bisikletten düşüp yere yığılan 10 yaşındaki Mustafa Şahin'in ölüm sebebi çekilen tomografide ortaya çıktı. Şahin'in çekilen tomografisinde, başında tabanca mermisi çekirdeği tespit edildi.

BİR ANDA YERE DÜŞÜP YIĞILDI

Olay, 7 Haziran Pazar günü saat 19.30 sıralarında Rahime Hatun Mahallesi'nde meydana geldi. Anneannesiyle birlikte yaşayan Mustafa Şahin, bisikletle evinin bulunduğu mahallede gezerken bir anda düşüp yere yığıldı. Mustafa Şahin'i görenler, sağlık ekiplerine haber verdi.

BAŞINDA MERMİ ÇEKİRDEĞİ TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Şahin'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tomogrofisi çekilen Şahin'in başında 9 milimetre tabanca mermisi çekirdeği tespit edildi. Bunun üzerine doktorlar, tomografi sonucunu alıp polise bildirdi.

Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı

EKİPLER, SİLAHI ATEŞLEYENİ ARIYOR

Polis ekipleri, silahı ateşleyen kişinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Mustafa Şahin, dün saat 17.30 sıralarında yaşam savaşını kaybetti. Otopsisi yapılan Mustafa Şahin, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Şahin Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Bu ne ya:

Allah belanizi versin bu nedir ya gecti gitti aslan gibi cocuk.

Yanıtla069
MÜLAYİM SERT:

Karakter yönünden zayıf insanlar(!) zayıflıklarını kapatmak için her yola başvururlar, mesela bu yavrucağın canını alan katilin aslında toplumda hiçbir değerinin olmadığı ve kendisinin de bu durumun farkında olduğu için ''hiçbir şey olmaktansa maganda olur sağa sola sıkarım insanlar da beni fark eder'' düşüncesiyle, fark edilmek adına can alması gibi. . Allah rahmet eylesin

Yanıtla054
memati:

Cinayeti çözmüşsün sen , helal olsun. .

00
Reznat:

İnşallah o mermi çekirdeğinden balistik sonucunda maganda tespit edilir ve en ağır şekilde cezalandırılır. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla248
tr:

yuh artık ya nasıl bi hal aldık böyle

Yanıtla032
Kütahyalı mustafa:

Her türlü silah toplumda alınmalı beni görev kolluk küvetlerinin görevidir aşağısı ve huzuru ve güvenliği sağlamak biz parayı sonradan gören bir milletiz kültür bilgi hic yok onun için silahlar toplanmaliherkesten

Yanıtla622
memati:

boş yapma. evimin kapısını hırsız zorladı , jandarmayı aradım 2 saat sonra geldi. gelen hangi niyetle geliyor biliyormusun? leblebi ile mi karşı koyacak namuslu vatandaş bunlara. kötü örnekleri ön plana çıkararak yanlışa gidilmez. Suçlular ruhsatlı silahla suç işlemez. Ruhsatlı silahın sahibi bellidir. herkesin kendini koruma hakkı olmalıdır ve vardır. Senin kapını zorladıklarında gül verirsin sen. .

01
ZEKERİYA:

Söyleyecek çok şey var öncelikle Allah ailesine sabır versin

Yanıtla020
Donmez:

İnsani bilerek yada ölümüne sebep olanlar cehennemliktir

Yanıtla117
Baba:

Boş yere havaya ateş edip insanların ölümüne sebep olan magandalar Allah sizi kahretsin. işe yaramaz embesiller. ne anlıyorsunuz havaya ateş etmekten ? eline silah alan kendisini rambo zannediyor !

Yanıtla017
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title