Haberler

Bitlis'te Ava Giden Şahıs Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Bitlis'in Narlıdere ve Cumhuriyet köyleri arasında ava giden Fikret Korkmaz, kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından AFAD ekipleri ve köylüler tarafından yapılan aramalar sonucunda Korkmaz'ın cenazesine ulaşıldı. Cenaze otopsi için Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bitlis'te ava giden Fikret Korkmaz isimli şahıs, kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Bitlis merkeze bağlı Narlıdere ile Cumhuriyet köylerinin kırsal kesiminde meydana geldi. Avdan dönmeyen Korkmaz'ın yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgede köylüler ve AFAD ekiplerinin Narlıdare ve Cumhuriyet köyleri arasındaki alanda yaptığı aramalar sonucunda, kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Korkmaz'ın cenazesine ulaşıldı.

Korkmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bitlis- Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi Fikret Korkmaz Tatvan Bitlis Otopsi AFAD Olay Acil Durum Soruşturma Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title