Haberler

İntihar girişiminden ilçe emniyet müdürü ve müftünün iknasıyla vazgeçti

Güncelleme:
Abone Ol

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir apartmanın çatısına çıkan ve intihar girişiminde bulunan genç, Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik ve İlçe Müftüsü Cemal Oğraş ile bir vatandaş tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 8 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, saatler süren ikna çabasıyla indirildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde ilçenin Ergezen Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın çatısına çıkan H.İ. adlı genç, elindeki bıçakla intihar girişimde bulundu. Olay yerinde polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri ise hazır bekledi.

İntihar girişiminden ilçe emniyet müdürü ve müftünün iknasıyla vazgeçti

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE İLÇE MÜFTÜSÜ İKNA ETTİ

Uzun süren uğraşlar sonucu çatıdan inmeyen Siirt nüfusuna kayıtlı H.İ., Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik ve İlçe Müftüsü Cemal Oğraş ile bir vatandaş tarafından ikna edildi. Yaklaşık 3 saatten fazla süren ikna çabasıyla çatıdan indirilen genç sağlık ekiplerince Ahlat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çevredeki kalabalık ise çatıdan inen H.İ.'yi alkışlarla karşıladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnsan Hakları Olaylar 3-sayfa bitlis Güncel Yaşam Ahlat Olaylar İnsan Hakları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Kadir Özer:

Bırakın ikna etmeyin bu tür yaratkları

Yanıtla313
şahabettin Ayyıldız:

Asıl yaratıklar ezbere konuşanlardır kimbilir ne sıkıntısı var

126
şahabettin Ayyıldız:

Kimbilir çözüm bulamadığı ne sorunu vardır insan insana destek verir köstek olmaz işkembeden sallayanların başına gelsin

125
man over:

Ne sıkıntısı var diyenler sizin sıkıntınız yok mu ? Hepimizin derdi,sıkıntısı var. Elimize bıçak alıp dolaşıp,bir çatıya çıkmıyoruz.Bu ruh hastası en fazla 1 yıla sokakta birilerini öldürür.Sıkıntıları ile baş edemeyen,psikopata bağlayanlar düzelmez ...

91
Kadir Özer:

Neden ikna edersiznki

Yanıtla161
Sihirbazın Çırağı:

Kurtulmanızı istemeyenler var.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title