Haberler

Bitlis'te PKK/KCK Operasyonu: 5 Gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

Bitlis Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya paylaşımları ile terör örgütünü destekleyen şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 5 hedef kişi gözaltına alındı ve ruhsatsız silah ile yasaklı yayın ele geçirildi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi kapsamında operasyon düzenlendi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütünü destekleyici ve övücü mahiyette paylaşımlar yaptığı tespit edilen Bitlis merkezli Tatvan, Ahlat ve Hizan ilçeleri olmak üzere 5 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 hedef şahıs gözaltına alınarak, adli işlemlere başlanıldı. Şahısların yapılan ev aramalarında, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet yasaklı yayın ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi" ifadelerine yer verildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler Sosyal Medya Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa bitlis Hukuk Terör Medya Kck PKK Güvenlik Terör Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title