Haberler

Havuza düşen 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da bakıcısının başka bir işle ilgilendiği sırada havuza düşen 1 yaşındaki bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölüm haberini alan ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. Bebeğin cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde havuza düşen 1 yaşındaki bebek kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TATİL İÇİN YAZLIK VİLLA KİRALAMIŞLARDI

1 yaşındaki Ali Aydın Nazar, Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde ailesinin yazlık olarak kiraladığı bir villada iddiaya göre bakıcısının başka bir işle meşgul olduğu sırada havuza düştü.

Boğulma tehlikesi geçiren bebek, ailesi tarafından havuzda hareketsiz halde bulundu. Havuzdan çıkarılıp, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bebeğin ölüm haberini alan ailesi ve tüm sevenleri yasa boğuldu. Nazar'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, tatil için Bodrum'a gelen Ali Aydın bebeğin ailesinin İstanbul'da peynircilik yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Otopsi Bodrum Bebek Muğla 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Yusuf ODEMIS:

El senin çocuğuna bu kadar bakar.. Allah rahmet eylesin

Yanıtla568
Ejderha Dövmeli Herif:

Sorumsuzluk demeyin. Belkide bebek uyuyordu farketmeden uyandı. Bakıcı da böle olsun istemezdi. Nasıl bir vicdan acısı çektiğini tahmin edin. Elin çocuğu ve yaşanmış bir kaza. Ailesi nefret kısuyordur bari siz kusmayın. Yeri geliyor anne babanın gözünden kaçıyor. Çocuk bakmayan ahkam kesmesin.

Yanıtla651
Yusuf ODEMIS:

El senin çocuğuna bu kadar bakar

Yanıtla831
Marko Apostolidis:

bakmayacağın çocuğu neden doğurdunki?

Yanıtla1318
Cafer KILIÇ:

Allah Rahmet eylesin sabırlar diliyorum ailesine

Yanıtla031
YalancıSavar:

villa kiralarken bunu bilmiyolrardı Kader. Kadınlar çalışmalı ama onlara öçzel ailesini ihmal etmeyecek işlerde çalışmalı. kadnın önceliği çocukların bakımı yetiştirilmesi eğitimi olmalı.

Yanıtla518
Kadir Tokay:

Adı üzerinde Bebek bakıcısı. Başka işle neden ilgileniyor ki?

Yanıtla121
Spartacüs MartinLuther:

Türkiyede tek işle çalıştırmıyorlar kölelik sistemi.Boş bırakmazlar yani.

00
1gerceklerinsesi:

bu kadar sorumsuzluk asla kabul edilemez. bu bir cinayettir. kendi evladınızı koyun yerine

Yanıtla28
Cennet Karabulut:

havuz çok tehlikeli çok kas göz arası ne olacağını kimse bilemez ben bakıcısıni değil havuzlu villa bebekli olmaz

Yanıtla04
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title