Haberler

Bolu - Sigaradan Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti

Abone Ol

Bolu'da alkollü olduğu iddia edilen Ramiz Yalçın'ın elinde sigara ile uyuyakalması sonucu çıkan yangının bitişiğindeki 2 eve daha sıçramasıyla 3 ev kül oldu.

Bolu'da alkollü olduğu iddia edilen Ramiz Yalçın'ın elinde sigara ile uyuyakalması sonucu çıkan yangının bitişiğindeki 2 eve daha sıçramasıyla 3 ev kül oldu. Yangın sonucu dumandan etkilenen Ramiz Yalçın hastanede tedavi altına alındı.

Yangın saat 00.30 sıralarında Sümer Mahallesi Selvi Sokak'ta meydana geldi. Tek katlı evde yalnız yaşayan 52 yaşındaki Ramiz Yalçın bir süre alkol aldıktan sonra elinde sigara ile uyuyakaldı. Yalçın'ın elindeki sigaranın halıya düşmesi sonucu halı tutuştu. Halının tutuşmasıyla tüm evi saran alevlerin sıcaklığıyla uyanan Ramiz Yalçın güçlükle evden dışarı çıktı. Evi saran alevler daha sonra Ramiz Yalçın'ın oğlu Selçuk Yalçın ve ailesinin yaşadığı ev ile kiracıları Şenol Demiröz'ün ailesi ile birlikte yaşadığı eve sıçradı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederken, Selvi sokakta yaşayan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kucağında çocuklarıyla ne olup bittiğini anlamak için dışarıya çıkan vatandaşlar yangından kurtulan aileleri teselli etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

3 evin kullanılamaz hale geldiği yangın sonucu dumandan etkilenen aileler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde tedavi edildi. Yangının çıkmasına sebep olduğu iddia edilen Ramiz Yalçın ise dumandan etkilendiği için ambulansla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Bolu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title