Haberler

6 Yıl Önce Boşandığı Eşini Başka Bir Adamla Gören Saldırgan, Dehşet Saçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da, 6 yıl önce boşandığı eşini başka bir adamla otururken gören saldırgan, eski eşini ve yanında oturan adamı defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Konya'da, 6 yıl önce boşandığı eski eşi Mehmet G., tarafından bıçaklanan Hediye İnanç (34) ile arkadaşı Semi Oğuz Deniz, yaşamını yitirdi.

ESKİ EŞİNİ VE ARKADAŞINI BIÇAKLAYIP KAÇTI

Olay, saat 18.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10620 Sokak'taki iş yerinde meydana geldi. Kreş sahibi 2 çocuk annesi Hediye İnanç, doğalgaz bakım işleri yapan arkadaşı Semi Oğuz Deniz'ın iş yerinde oturduğu sırada yanlarına 6 yıl önce boşandığı eşi Mehmet G., geldi. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet G., iddiaya göre İnanç ve Deniz'e bıçakla saldırıp kaçtı.

ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Çevredekiler, Deniz'in iş yerinin camlarının kırık olduğunu fark edip, karşı komşusu Sedat Sucu'ya durumu bildirdi. Sucu da, iş yerine geldiğinde İnanç ve Deniz'i kanlar içinde görünce polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Hediye İnanç, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Duran kalbi çalıştırılan Deniz de ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Deniz de doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis, kaçan Mehmet G.'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

"VÜCUTLARINDAN DEFALARCA BIÇAKLANMIŞLAR"

Hediye İnanç ve Semi Oğuz Deniz'i kanlar içinde bulan Deniz'in komşusu Sedat Sucu, " Yoldan geçenler, karşıdaki iş yerinin camlarını kırık olduğunu söyledi. Bizde durumdan şüphelenip iş yerine baktığımızda kadın duvara yaslanmış şekilde, adam da yerde kanlar içindeydi. Polis ve sağlık görevlilerine haber verdik. Biz içeri girdiğimizde içeri adeta kan gölüydü. Vücutlarında defalarca bıçaklanmışlar. "dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Oğuz Deniz Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

YVZS:

ALLAH SENİ KAHRI PERİŞAN ETSİN. BELLİ Kİ KADIN HAYATINI YENİDEN KURMAK DÜZENE SOKMAK İSTİYORDU. NE İSTEDİN KADINCAĞIZDAN BE GÖZÜ DÖNMÜŞ MAHLUKAT. ARTIK EN KISA ZAMANDA İDAM GELMELİ. BİRDE İKİ YAVRUSU VARMIŞ. ONLARIN HALİ NE OLACAK YİNE ÖKSÜZ YETİM KALDILAR. KADINA ŞİDDETE KESİNLİKLE HAYIR DİYORUM. YAZIK OLDU. . SAYGILAR.

Yanıtla38
Yobaz Savar:

İçki içen ve makarna yiyen yobazlar ortalıkta cirit atıyor,İzmir’de var konyadada var her yerde var.

Yanıtla46
rıza:

içkil, mekana giden yobazmı . . . . . çok güldüm

00
Yarali:

Ne kadar bilmissiniz beee başınıza gelmeden atıp tutmasi kolay bak ben akciger hastasiyim eşim beni yari yolda bıraktı oysaki ben ona en kötü gününde sahip ciktim oysa nikah memurunun iyi günde kötü günde sözünü sanirim bir şiirde gecen bir cumle sandi oyle bir anda beni terk ertiki hastalik bile bu kadar canımi acitmadi o yüzden bilip bilmeden yorum yapmayın

Yanıtla45
bir bilen:

potansiyel katil. . . soyun kurusn. .

02
Birisi:

Habere konu olan durum ile sizin Şahsi hikayenizin hiç bir ilgisi yok. Sap ile samanı karıştırmamak gerekir. Size geçmiş olsun. . .

00
Musa özdemir:

Resmen kiskanclik krizine girmis bu kadarinada pes

Yanıtla24
Zaralı:

Al işte. Adam olaydın da başkası doldurmayaydı. Adamlık mı yaptın şimdi

Yanıtla23
vanlı duman:

AL SANA KONYA ADANAYI GEÇTİ

Yanıtla31
KONYALI:

SENI KONNYAYA MISAFIR EDEK VANLI NE DERSIN

00
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title