Haberler

Cani koca, boşanma aşamasındaki eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini tüfekle vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Çorum'da 30 yaşındaki Hasan Boyraz, tartıştığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini tüfekle vurarak yaraladı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, cani koca polis ekiplerince gözaltına alındı.

Çorum'un Bayat ilçesinde Hasan Boyraz (30), tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Rukiye Boyraz'ı (26), kayınvalidesi Fatma Evecen'i (47) ve kayınpederi Bekir Evecen'i (52) tüfekle vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan 3 kişiden Rukiye Boyraz ve annesi Fatma Evecen'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞÜNCE DEHŞET SAÇTI

Olay, akşam saatlerinde ilçenin Yatukçu Mahallesi'nde meydana geldi. İlçedeki mandıraya gelen Hasan Boyraz, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Rukiye Boyraz ile burada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya Rukiye Boyraz'ın annesi Fatma ile babası Bekir Evecen, girmeye çalıştı. Bu sırada Hasan Boyraz tüfekle Rukiye Boyraz, Fatma Evecen ve Bekir Evecen'e ateş açtı.

Cani koca, boşanma aşamasındaki eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini tüfekle vurdu

YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 3 kişi kanlar içinde yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Rukiye Boyraz ve annesi Fatma Evecen'in durumlarının ağır olduğu bildirildi. Hasan Poyraz, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Cani koca, boşanma aşamasındaki eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini tüfekle vurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

laik düzen:

boşanma aşaması ve boşandıktan sonnra erkekler nıye çıldırıyor nedeni mal hesabı ve nafaka kadın tarafı ve avukatlat listeyi verince olanlar oluyor çarpık adalet düzeni kanunların kadından taraf olması

Yanıtla26
Laik:

Acaba beyin sahibimisin

31
AYŞEGÜL:

bizi beğenmiyorsanız Suriyeli alın

Yanıtla23
mustafa:

şimdiki aklım olsa idi resmi olarak hiç evlenmezdim veya yabancı ile evlenirdim

01
Kardeşş:

Kadınlar suçlu evlenip boşanmak istiyor

Yanıtla31
Aa:

En kısa zamanda hastaneye gidip beyninizin olup olmadığını kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum

11
ali:

hep caci koça kadında ve ailesinde hiç suç yok mu

Yanıtla13
Aa:

Adam! Çocukları kaçırıyor, şiiddet var baskı var. Naapcaktı daha çok zulüm etmediği için şükür mü edecekti?

20
YERLİ:

Bu adam da kafayı yemiş dağerleri gibi, kesin yine haberlerde yazılanlar doğrudur, işin içinde kadınların şeytani oyunları yoktur. Her zaman olduğu gibi kadın masumdur yine. Erkeğin yine konuşmaya hakkı yok

Yanıtla02
burak:

evlilik cüzdanını alınca kadın ailenin kardeşi miras ortağı oluyor

Yanıtla01
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title