Haberler

Sokak ortasında adamı diri diri yaktılar! Vahşetin arkasında iğrenç bir neden var

Güncelleme:
Abone Ol

Brezilya'da, 19 aylık bir bebeği istismar etmekle suçlanan bir şahıs, kaçırılarak sokak ortasında diri diri yakıldı. Polis ve belediye muhafızlarının tüm çabalarına rağmen fail, vatandaşlar tarafından önce dövüldü sonra vücuduna benzin dökülerek ateşe verildi. Olay anına ilişkin kamera kayıtları ise kan dondurucu anları gözler önüne serdi.

Brezilya'da yaşanan korkunç olay, büyük yankı uyandırdı. Jutai kentinde toplanan öfkeli kalabalık, 19 aylık bir bebeği istismar etmekle suçlanan şüpheliyi linç etti. Karakol önünde toplanan kalabalık, şüpheliyi ateşe verdi. Sorgulama sırasında işlenen bu korkunç suça öfkelenen halk, karakol binasını kuşatarak işgal etti. Sivil Polis, Askeri Polis ve Belediye Sivil Muhafızlarının (GCM) tüm çabalarına rağmen fail, vatandaşlar tarafından karakoldan kaçırıldı.

Sokak ortasında adamı diri diri yaktılar! Vahşetin arkasında iğrenç bir neden var

KALABALIK, LİNÇİ ALKIŞLADI

Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre Brezilya'da halk, bebek istismarcısı olduğu iddia edilen bir kişiyi, diri diri yaktı. Görgü tanıklarına göre, çok sayıda kişi, 56. Entegre Polis Bölgesi'ni (DİP) işgal ederek faili dışarı çıkardı. Lince uğrayan adam kalabalık tarafından dövüldü ve vücuduna benzin dökülerek ateşe verildi.

Olay anına ilişkin kamera kayıtları da kan dondurdu. Fail diri diri yanarken kaydedilen görüntülerde kalabalığın linçi alkışladığı anlar da yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Brezilya Güvenlik 3-sayfa Hukuk Dünya Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Zafer Ozkan:

kısasa kısas.. elinize saglik

Yanıtla1237
Ahmet Çakır:

kısasa kısas ellerine sağlık

Yanıtla0136
Hasan Turk:

Demekki serait gerekmiyormus brezilya idlam.ulkesi degil ama adalet var.

Yanıtla11113
cumali inan:

Vahşetin arkasında vahşet var. Birbirini götürür. Elde var 0

Yanıtla7434
Bülent Tokmak:

Helalllll bizdekileride bize verseler

Yanıtla193
Ozmen Aksu:

Darısı bizdeki oc larına

Yanıtla073
Perwer:

Kaynak Sabah gazetesi olduğuna göre durup bir düşünmek lazım önce. Ama adam öyle bir şey yapmışsa onu yakanlar iyi yapmış, ellerine sağlık

Yanıtla540
Metin Tokoğlu:

ben buna ADALET derim

Yanıtla142
Buğra Er:

Vatanımızdada bu gıbı suclara uygulanması gereken yontem bu ama uzun adam bunlara da ızın vermez

Yanıtla021
ÖzgürÖzgür:

darısı başımıza

Yanıtla019
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title