Haberler

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı "Börgır" oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyaca ünlü fast-food zinciri Burger King, Türkiye'deki logosunda ve isminde değişikliğe gitti. Yeni isim, "Börgır" olurken, firmanın kararının nedeninin, İsrail'in Filistin'i işgali nedeniyle yapılan boykot olduğu öne sürüldü.

Burger King, Türkiye'deki logosunu ve ismini değiştirerek dikkat çeken bir karara imza attı. Firmanın Türkiye'deki yeni ismi "Börgır" oldu.

BURGER KING'İN TÜRKİYE'DEKİ YENİ ADI "BÖRGIR" OLDU

Dünyanın dört bir yanında şubeleri olan fast-food zinciri Burger King, Türkiye'de dikkat çeken bir karara imza attı. Firma, isim ve logosunda değişikliğe gitti. Burger King'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda yeni ismin "Börgır" olduğu görüldü. Yeni logoda turuncu ekmekler korundu.

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu

BOYKOT NEDENİYLE FİRMANIN SATIŞLARI DÜŞÜYOR

Şirketin, İsrail'in Filistin'e saldırının ardından Türkiye'de de başlayan boykot nedeniyle böyle bir karar aldığı iddia edildi. Boykot nedeniyle şirketin Türkiye'deki satışlarının düştüğü belirtiliyor.

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu

Öte yandan Burger King'in resmi internet sitesinde herhangi bir logonun değişmemesi kafalarda soru işareti yarattı. Şirketin, bu hareketle yeni bir reklam kampanyasının ilk adımını attığı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Burger King Burger King Filistin Türkiye 3-sayfa İsrail Yaşam 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (61)

T.C. GÖKBÖRÜ:

Boykota devam hem daha çok dikkatli

Yanıtla1071K
Kaan Kurt:

Kardeşim yabancı yatırım bunlar, hani maliye bakanımızın ülkeye çekmeye çalıştığı yatırımlar. İstihdam sağlıyor, vergilerini veriyorlar. Ayrıca işletme hakkı Türk firmasına ait. Boykotların ülkemize de zararı oluyor. En iyi boykot kendi markanı oluşturmak gerisi boş iş.

328228
Sinan Bulduk:

Adını değiştirmekle kurtulamazsın..İstihdam , vergi vs boş lafları bırakın..Sonuçta para nereye gidiyor ?

24164
Ozzy Bjk:

Yabancı sermaye = döviz. Döviz olmazsa dolar 100 tl ye bile çıkar. Kaanın dediği gibi ya üretim yapacaksın ya da yabancı sermaye gelecek. Eğitim şart

6145
3.DünyaSavaşı:

Kaan Kurt: Yabancı yatırımcı böyle olmaz. bunlar iism satıyor devamında da kendi ürününü satıyor. Sende köle olarak 3-5 kuruşa karın tokluğuna istihdam edilmiş oıluyorsun.

626
Muhammed Erden:

Almayın yemeyin.. yıllardır en kaliteli diye tüm boykot ürünlerini alırdım. Artık boykot yapıyorum asla almıyorum ve gerçekten ciddi tasarruf etmeye başladım. Fairy yerine bingo ( Türk malı ) bulaşık tableti kullanıyorum bence hiç farkı yok 200 tl her seferinde cepte kalıyor

Yanıtla64973
XYZ:

Kesinlikle katıldım sana. Bir kac yildir Bingo kullaniyorum, deterjanlari cok daha kaliteli. Cif kullanmayin, icerigi bozdu, kaliteyi dusurdu, ama fiyati arttirdi. Köpürmüyor artik. Bay bay cif

14227
yılmaz kahraman:

Adamların Filistinde şubesi var, Coca colanın Filistinde 3 ayrı yerde üretim binası var, hiç bir şeye inanmıyorsan google da bak arkadaş....Boykot mu !!!!!

Yanıtla522105
osman Nat:

Sana ne sen karışma müslümanların işine!

00
Sogun Nn:

better olun

Yanıtla32588
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title